Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora: „Dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată”. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în epsiodul de luni, 2 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 sep 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora cu declarațiile pe care le face.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia creează tensiune în competiție după o declarație care aruncă în aer casa!

Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora

În episodul de mâine, 2 septembrie 2024, atmosfera în „ Casa iubirii ” pare să fie ciudată între Moldo și Teodora.

Concurenta este confuză în privința cunoașterii cu tânărul și nu știe ce să-i răspundă Andreei Mantea, în timp ce Moldo spune că simte că el și Teodora s-au răcit. Cu toate astea, tânărul insistă ca situația să fie lăsată exact așa cum este.

Citește și: Rebecca, la un pas de a părăsi „Casa iubirii”! Bruneta nu poate trece peste despărțirea de Antoni: „N-am niciun rost aici. Nu mai vreau să stau”

În următoarele minute Virginia merge în casa băieților, acolo unde Antoni o întreabă la cine s-a cerut, moment în care Virginia răspunde, ironică, că a venit la Patrick și la Moldo.

Virginia continuă să fie ironică vizavi de Moldo, căruia nu-i convine tonul pe care șatena îi vorbește.

„M-am aprins pe conexiune pentru că am rămas cu niște frustrări că între noi doi n-a fost ceva”, spune Virginia.

„De ce mă iei la mișto?”, spune Moldo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Citește și: Larisa Groza, anunț surprinzător despre tatăl copilului său: „Toată lumea m-a întrebat dacă ne-am despărțit”

Între timp, Virginia este chemată înapoi în casa fetelor și este nevoită să plece pentru a nu fi penalizată, moment în care îi aruncă lui Moldo o replică la care nimeni nu se aștepta și la care Sebastian s-a amuzat copios.

„Moldo, hai să-ți zic ceva pe picior de plecare. Dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată”, spune Virginia, în timp ce urcă scările.

Ce se întâmplă mai departe aflăm luni, 2 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!