Reacția incredibilă a unui american atunci când a vizitat România: „Pe asta chiar n-o s-o credeți!” Videoclipul tânărului a devenit viral

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 sep 2024, 15:58

Turistul a rămas profund impresionat ceea ce se petrece în țara noastră, atunci când a vizitat Timișoara

Sursa: X

Un tânăr american a vizitat România și își încurajează urmăritorii, printr-un videoclip postat pe rețeaua X, să vină neapărat în țara noastră.

Turistul a rămas profund impresionat ceea ce se petrece în țara noastră, atunci când a vizitat Timișoara. 

Citește și: Românii sunt din ce în ce mai aproape de visul american! Când ar putea fi eliminate vizele pentru Statele Unite

România este lăudată de un american care a vizitat Timișoara

Odată ajuns pe meleagurile țării noastre, americanul se arată impresionat de modul în care totul funcționează în România, realitatea care ne înconjoară și îi sfătuiește pe conaționalii săi să nu mai stea pe gânduri și să vină în România. 

În afară de faptul că orașul i s-a părut unul liniștit și extrem de calculat, americanul a comparat ceea ce a observat în România cu situația din Statele Unite. Dacă la noi în țară românii pot lăsa nesupravegheate scaune și mese de la terase, în America frica de a fi furate îi bântuie pe cei mai mulți dintre patroni. 

Turistul mărturisește că multe aspecte sunt diferite și își încurajează prietenii, dar și pe cei care urmăresc videoclipul său, să vină în România cu prima ocazie. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce! Mă aflu în centrul orașului, cu nimeni altcineva în jur.

Priviți acest loc, nici țipenie de om! Mă aflu într-un oraș obișnuit din România și priviți în jur, localurile din zonă își lasă mesele și scaunele afară, peste noapte, și nimeni nu le fură!

Dacă eram în Statele Unite și îți lăsai mesele peste noapte afară fără să fie legate cu un lanț masiv, erau furate și nu le mai vedeai niciodată! Și priviți, aici toate localurile o fac! Asta nu are cum să fie adevărat! Au un McDonalds ”drive thru”, dar e unul pentru picioarele tale! Doar te duci la geamul ăsta și

faci comanda, nici măcar nu ai nevoie de o mașină ca să faci asta!
Și pe asta chiar n-o s-o credeți! Nu numai că-și lasă mesele și scaunele afară, peste noapte, nesupravegheate, dar lasă chiar și un pian! E un pian adevărat!

Nu e asigurat cu un lanț sau nimic altceva! Cred că valorează zeci de mii în bani românești.

De ce nu-l fură nimeni? Poate de vină e mentalitatea mea, tipică New York-ului, dar, acolo cineva l-ar fi furat la doar un minut după ce-ar fi fost lăsat fără supraveghere. O să spun asta: trebuie să începem să venim în România!”, spune turistul american, în clipul video postat pe X.