Pariurile pe cartonașe și cornere

Author: Diana Tilă

În general, nu ne place să ne complicăm prea mult ci mai degrabă preferăm să nu părăsim zona de confort. Acest lucru este valabil și la pariuri.

Așa se explică faptul că marea majoritate a pariorilor se rezumă în a folosi doar pariuri clasice, foarte simplu de jucat, așa cum sunt pariurile tip solist sau pariurile pe goluri.

Există însă mai multe opțiuni interesante pe care merită să le ai în vedere. Printre acestea regăsim și pariurile pe cartonașe și cornere. Despre ele ne dorim să vorbim în acest articol.

De aceea, dacă îți dorești să afli mai multe despre pariurile pe cartonașe și cornere, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Înainte de toate, trebuie să precizăm că un avantaj important al ambelor tipuri de pariuri este faptul că acestea pot fi găsite în oferta tuturor caselor de pariuri.

Totuși, dacă nu știi ce casă de pariuri online legală să alegi, atunci găsești aici o listă pe care ar trebui să o verifici și tu.

Pariurile pe cartonașe

Pariurile pe cartonașe sunt foarte ușor de jucat. Practic, sunt mai simple chiar decât pariurile pe goluri. Tot ce trebuie să faci este să intuiești care va fi numărul total de cartonașe acordate într-un meci de fotbal anume.

Totuși, trebuie să fii atent că există mai multe opțiuni.

De exemplu, poți paria atât pe numărul total de cartonașe dintr-un meci de fotbal, cât și pe numărul de cartonașe galbene sau roșii.

În plus, există posibilitatea de a miza pe numărul de cartonașe ce vor fi acordate unei echipe anume. De asemenea, mai poți alege să pariezi că un jucător anume va primi cartonaș.

Când și cum să joci pariurile pe cartonașe

Te întrebi când și cum să joci pariurile pe cartonașe? În general, aceste pariuri reprezintă o alegere excelentă atunci când au loc meciuri de fotbal cu o miză importantă, așa că se anunță un duel foarte strâns.

Pariurile pe cartonașe reprezintă o idee bună și în cazul campionatelor de fotbal cu un joc de fotbal mai dur, așa cum este campionatul Franței.

În derby-uri s-ar putea să fie multe dueluri tari, iar adesea au loc anumite conflicte care obligă arbitrul să ofere multe cartonașe. Prin urmare, ai putea avea în vedere acest tip de pariu în cazul acestor meciuri de fotbal.

Totuși, înainte de a paria, nu uita să verifici statisticile. Sunt echipe care joacă mai agresiv, așa că primesc mai multe cartonașe dar și arbitri mai generoși din punct de vedere al cartonașelor oferite. Sunt detalii pe care merită să le ai în vedere, așa că nu ezita să consulți statisticile.

Pariurile pe cornere

Pariurile pe cornere sunt o variantă ce oferă foarte multă siguranță. Așa că mulți pariori o aleg. În plus, sunt foarte simplu de jucat. Tot ce trebuie să faci este să mizezi pe numărul total de cornere ce vor fi oferite într-un meci de fotbal anume.

Vei avea aceleași opțiuni precum în cazul pariurilor pe goluri, mai precis opțiunile peste/sub. Pentru acestea, vei avea diferite variante de pariere, de la 1.5 până la peste 9.5.

Poți la fel de bine să pariezi pe numărul de cornere dintr-o repriză, sau pe numărul de cornere pe care le va obține una dintre cele două echipe. Lasă intuiția să aleagă în locul tău iar în acest fel sigur vei face o alegere inspirată.

Când să alegi pariurile pe cornere

Te întrebi când ar trebui să alegi pariurile pe cornere? Le poți juca oricând! Totuși trebuie să ai în vedere anumite detalii.

De exemplu, ai putea alege să pariezi pe numărul de cornere în meciurile de fotbal în care se va practica, cel mai probabil, un joc foarte ofensiv. În acest fel, șansele de a fi înregistrate multe cornere sunt mari.

Pariurile pe cartonașe și cornere sunt, așadar, două opțiuni interesante pe care fiecare parior ar trebui să le aibă în vedere.

Sunt foarte ușor de jucat, pot fi considerate a fi pariuri sigure, deoarece nu te interesează rezultatul meciului, și totodată sunt cote excelente la aceste pariuri, așa că le poți privi ca pe o oportunitate grozavă de a obține profit.

Totuși, nu uita de jocul responsabil și nu ezita să consulți statisticile. În acest fel îți poți spori în mod considerabil șansele de câștig.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.