„Trăia pentru copiii ei”. Un adolescent în vârstă de 18 ani a luat viața mamei și a celor doi frați, apoi s-a făcut nevăzut

Autor: Diana Bostan

Triplă crimă în Marea Britanie.

Sursa: Pixabay

Tragedie fără margini în Marea Britanie. Un adolescent în vârstă de 18 ani și-ar fi ucis mama, fratele și sora.

Un caz cutremurător a zguduit comunitatea din Luton, Marea Britanie, după ce Juliana Prosper, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită moartă alături de doi dintre copiii săi, Kyle Prosper, de 16 ani, și Giselle Prosper, de 13 ani, notează The Sun. Tragedia s-a petrecut într-un apartament din zona Leabank, vineri dimineață.

Citește și: Un bărbat din Vaslui a fost omorât de vecinul său pentru o bucată de pământ: „L-a întrebat ce caută pe pământul ăla, că nu e pământul lui”

Un tânăr de 18 ani este acuzat de uciderea mamei și a celor doi frați

Potrivit sursei menționate anterior, poliția l-a arestat pe Nicholas Prosper, de 18 ani, fiul cel mare al familiei și fratele celor doi copii decedați, acuzându-l de triplă crimă, precum și de mai multe infracțiuni legate de arme de foc.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 5:30, în urma unor preocupări legate de starea de sănătate a locatarilor.

La sosirea ofițerilor, aceștia au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor trei membri ai familiei.

Citește și: Denisa, una dintre victimele „Șacalului”, a fost condusă pe ultimul drum în satul natal. Băiatul ei încă nu a aflat că mama sa nu mai este

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nicholas Prosper a fost reținut și urmează să apară luni în fața instanței de la Tribunalul Magistratului din Luton. Un prieten de familie a declarat pentru Sky News: „Juliana trăia pentru copiii ei. Era o persoană pozitivă care va fi extrem de regretată.”

Apropiații sunt în stare de șoc

Jess Pather, directoarea școlii Lea Manor High School, unde învăța Giselle Prosper, a adus un omagiu emoționant elevei de 13 ani: „Suntem profund șocați de incidentul tragic din comunitatea noastră.

Giselle a fost o elevă model, o fată cu suflet frumos, care va fi extrem de regretată, mai ales de colegii ei din clasa a 9-a.”

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fostă finalistă la Miss! Aceasta a fost ucisă cu bestialitate de propriul soț. Metoda uluitoare prin care bărbatul a încercat să-și ascundă urmele

Detectivul Superintendent Rob Hall a transmis condoleanțe familiei îndoliate și a lăudat eforturile echipelor de poliție implicate în anchetă.

„Gândurile noastre sunt alături de cei care și-au pierdut viața și de cei dragi lor. Polițiștii noștri au lucrat neîntrerupt pentru a stabili toate detaliile acestei tragedii. Vom continua investigațiile și vom fi prezenți în zonă pentru a oferi sprijin comunității în aceste momente dificile,” a declarat el, potrivit The Sun.

Ancheta este în desfășurare, iar comunitatea din Luton rămâne profund afectată de această tragedie.