Conflict între Virginia și Alexandra! „S-ar agăța de Gagea ca să rămână pe aici”. Cum reacționează concurentul de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Alexandra pare deranjată de apropierile dintre Virginia și Gagea

Sursa: Captură KANAL D

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.

Alexandra nu o vede pe Virginia atrasă de iubitul ei, Gagea, ci, mai degrabă, consideră că încearcă să se apropie de el pentru a fi implicată în diverse subiecte și, astfel, telespectatorii să fie, în continuare, cu ochii pe ea.

Pe Alexandra o deranjează scopul cu care Virginia se apropie de Gagea

Robi a înțeles rapid reacțiile Alexandrei și a spus: „Deci Virginia s-ar agăța de Gagea ca să rămână pe aici”. 

După această remarcă a lui Robi, prezentatoarea de la „Casa iubirii” l-a întrebat pe Gagea dacă crede că Virginia l-ar place.

Însă tânărul a spus că între el și Virginia nu este mai mult decât o amiciție, întrucât se înțeleg în privința mai multor subiecte: „Nu cred că mă place. Pur și simplu ne înțelegem bine, empatizăm unul cu celălalt, dacă nu e mult spus, dacă nu se interpretează iar”. 

La rândul ei, Virginia l-a aprobat pe iubitul Alexandrei: „L-am înțeles în diverse situații”.

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Aceeași întrebare a primit-o și Alexandra și a explicat că nu o vede pe Virginia îndrăgostită de Gagea, însă consideră că încearcă să se apropie de el pentru a fi activă în cadrul emisiunii.

Bruneta a observat că, de când Bianca Giurcă a intrat în emisiune, Patrick nu mai este atât de interesat să interacționeze cu Virginia, precum era în trecut.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cum reacționează Gagea la conflictul dintre Alexandra și Virginia

Însă Virginia a argumentat că între ea și Gagea sunt niște simple interacțiuni de colegialitate și nu încearcă să se folosească de nimeni pentru a fi în centrul anumitor situații care să o ajute să-și păstreze locul în „Casa iubirii”: „Nu cred că am nevoie nici de Gagea, nici de nimeni ca să stau aici, în casă”.

Alexandra a tras această concluzie după ce Virginia a fost de mai multe ori de aceeași părere cu Gagea și după ce l-a invitat în camera roșie. În acest sens, Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi.  

„Nu am pe ce să fiu geloasă”,  a spus bruneta.

Citește și: Gagea a chemat-o pe Alexandra în camera roșie, pentru a afla ce anume a făcut-o să plângă! „Nu știu ce mai simți și cât mai simți!” De ce a început concurenta să se îndoiască de sentimentele partenerului ei

Chiar dacă tânăra a explicat ceea ce crede despre Virginia, Gagea a ținut, și el, să își expună punctul de vedere vizavi de această situație: „Tu acum dai de înțeles ca și cum mie mi-ar plăcea de Virginia, dar stau cu tine”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: