Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: „35 de lei pensie alimentară”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 sep 2024, 21:32

Ozana Barabancea 

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Chiar dacă a divorțat de fostul ei soț, iar creșterea a doi copii de una singură a fost o adevărată provocare, Ozana Barabancea este recunoscătoare pentru că a reușit să le ofere o viață fără lipsuri acestora.

Ozana Barabancea a rămas în relații bune după separarea de tatăl copiilor ei, însă, cu toate acestea, bărbatul nu s-a implicat foarte mult în creșterea lor și, de aceea, artista a fost nevoită să se descurce de una singură și să fie atât mamă, cât și tată, pentru copii, după cum a relatat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Copiii Ozanei Barabancea primeau doar 35 de lei pensie alimentară

După despărțirea de fostul soț, Ozana Barabancea și-a asumat responsabilitatea creșterii celor doi copii, iar până în 2016, când a solicitat instanței o creștere a pensiei alimentare, presa a relatat că tatăl lor le trimitea doar 35 de lei pe lună. De asemenea, de-a lungul timpului, jurnaliștii au semnalat că vedeta s-a confruntat cu numeroase dificultăți financiare.

În acest sens, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, i-a adresat invitatei sale întrebarea roșie, cu numărul 12: „Cât de greu v-a fost ca mamă singură?”.

Citește și: Ozana Barabancea, primele declarații despre bărbatul din viața ei: „Sunt adepta unei relații cu binecuvântarea preotului”. Cine este iubitul sopranei

Cum s-a descurcat Ozana Barabancea singură cu doi copii

Ozana Barabancea a dezvăluit că nu i-a fost ușor să crească doi copii de una singură, însă, cu toate acestea, vedeta se bucură că a reușit să le ofere o viață fără lipsuri și că eforturile ei nu au fost în zadar.

De asemenea, soprana vede partea plină a paharului, întrucât consideră că, dacă nu ar fi trecut printr-o astfel de experiență, copiii săi nu ar fi fost pregătiți să înfrunte greutățile și provocările vieții de adult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Oricât de greu mi-ar fi fost, eu m-am descurcat și o să mă descurc în continuare.(...) Foarte greu, dar m-am descurcat, adică nu m-am lăsat. Iau din stânga, dau în dreapta, o cârpeală, o aia... Doamnă, dar m-a ajutat Dumnezeu fantastic, adică, în esență, copiii mei n-au dus lipsă de nimic. Dar nu i-am crescut cu fițe în cap, ei își dau seama că este greu să te descurci.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?

Au văzut că eu îmi fac rost de job-uri, îmi fac rost de cântări, îmi fac rost de colaborări, îi implic și pe ei. Nu mi-e rușine să muncesc, îmi place foarte mult să muncesc, dar mă duc acolo unde sunt chemată și dacă nu sunt binevenită, îmi văd de treaba mea.

Există loc sub soare pentru toată lumea, nu am de ce să mă plâng, nici nu vreau să mă plâng și chiar sunt fericită că am avut inspirație să găsesc soluții. Pe asta m-am focusat”,  a povestit Ozana Barabancea, în cadrul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”.