Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, pare că relația dintre Alexandra și Gagea începe să scârțâie din cauza Virginiei.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, relația dintre Alexandra și Gagea este pusă sub semnul întrebării chiar de concurentă, asta după ce a sesizat că Virginia ar încerca să se apropie de iubitul ei pentru scopuri ascunse.

Citește și: Bianca Giurcă, decizie radicală în “Casa iubirii”: „Dacă să fiu bine înseamnă să nu fiu aici…”. Concurenta nu și-a putut stăpâni lacrimile

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea

În episodul de mâine, 17 septembrie 2024, Gagea ține să le mulțumească fetelor pentru că l-au ales să fie lider în casa băieților. Alexandra intervine și-i spune, pe un ton tăios, că ea a stat la baza strategiei și că, practic, n-ar fi fost lider fără ea.

Citește și: Francesca, prima reacție după eliminare: "Drumul meu nu se oprește aici!" Ce mesaj neașteptat a postat fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

Gagea își dă seama că Alexandra nutrește sentimente nejustificate de gelozie, astfel că o întrebare neașteptată nu întârzie să apară din partea brunetei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Noi mai suntem împreună sau nu? Că nu mă prind”, spune Alexandra.

Năvălită de emoții, Alexandra începe să plângă în casa fetelor iar Gagea vine de îndată s-o consoleze și să discute cu ea.

În grădină, Alexandra spune că nu are șanse cu alte fete în afară de Virginia, dar Gagea o contrazice și-i spune că a venit în „Casa iubirii” chiar pentru ea, dar a fost refuzat.

Totodată, Virginia este deranjată de faptul că nu se poate înțelege cu nimeni fără să fie bănuită că ar avea o strategie ascunsă.

Ce se întâmplă mai departe aflați marți, 17 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!