Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2024, 13:17

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Omer și Ogulcan renunță la studii pentru a încerca să salveze familia. Aceștia se angajează pentru a reuși să strângă bani, astfel încât să închirieze o locuință pentru familia lor. 

Aybike se teme că urmează să fie trasă la răspundere juridic de către femeia pe care a jefuit-o, însă familia ei încearcă să facă tot posibilul pentru a o salva. Această femeie este prietenă cu mama lui Ayaz, iar Asiye îl roagă pe el să vorbească cu ea, reușind astfel să o convingă să își retragă plângerea de la poliție.

Ayaz vrea să fie sincer cu Asiye, astfel îi spune de pariul pe care l-a făcut cu Sarp.

Deși la început totul era de dragul pariului făcut, acesta îi recunoaște fetei că a ajuns să fie îndrăgostiti de ea. 

Mai jos poți urmări promo pentru episodul serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 2 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.