A plătit 320 de euro pentru o sticlă de apă plată! Ce a pățit Culiță Sterp în Austria: „Nici nu mi-a dat apa”

Autor: Diana Bostan

Culiță Sterp a plătit 320 de euro pentru o apă plată.

Sursa: Instagram: Culiță Sterp

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.

Într-o întâmplare care părea de domeniul fantasticului, Culiță Sterp a descoperit că tonomatul de băuturi pe care l-a folosit avea prețul greșit setat, artistul ajungând să plătească 320 de euro pentru o apă plată.

Citește și: Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Culiță Sterp a plătit 320 de euro pentru o apă plată

Incidentul a fost dezvăluit de Culiță Sterp într-un videoclip postat pe TikTok, unde artistul a povestit întreaga întâmplare. După ce a fost jefuit recent și i-au fost furate bagajele, artistul a avut parte de o altă întâmplare nefericită.

Citește și: Care este numele real din buletin al lui Culiță Sterp! Nimeni nu se aștepta să-l cheme așa în realitate pe renumitul artist

În timp ce se afla cu formația în Austria, tonomatul de băuturi, aparent setat greșit, i-a afișat prețul exorbitant de 320 de euro pentru o sticlă de apă, iar cântărețul a efectuat plata fără a verifica suma pe ecranul aparatului. Pe lângă șocul pe care l-a avut în momentul în care a văzut suma retrasă de pe card, artistul a mărturisit că nu a primit nici apa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Uite ce am pățit în Austria, aici la aparatul ăsta.

Ca să vedeți și voi, nu știu ce s-a întâmplat. 320 de euro mi-a luat de pe card. Am vrut să-mi iau o apă și 320 de euro. Am băgat 60 și scrie 320 de euro și eu ca prostul am pus cardul. 320 de euro o apă? Unde suntem aici? Și nici nu mi-a dat apa”, a spus artistul, în videoclipul postat pe TikTok.

Culiță Sterp și-a recuperat banii

Norocul a fost de partea lui Culiță Sterp, care a reușit să recupereze banii după ce a contactat serviciul de suport. Vedeta a revenit cu un mic update pentru fani, în secțiunea dedicată comentariilor.

Citește și: „M-a sunat aseară mama cu glasul îndurerat”. Mama Geta, în lacrimi alături de fiul cel mare, Culiță Sterp! Motivul pentru care nu și-a putut stăpâni lacrimile

„Gata, am recuperat banii, mi i-au băgat înapoi pe card, oameni corecți”, a scris Culiță Sterp.

Comentariile fanilor au fost variate și pline de umor, cu unii care au glumit despre prețul exorbitant și alții care au ironizat situația: „Cash-ul e sfânt” și „La o sticlă de apă primești și aparatul!”