Top 11 seriale turcești care au apărut în anul 2024, potrivit IMDb!

Autor: Bianca Vidoi

Seriale turcești care au apărut în anul 2024

Sursa: IMDb

Serialele turcești au luat cu asalt întreaga industrie cinematografică, iar acestea au fost cele mai bune seriale turcești ce au apărut în anul 2024, potrivit IMDb.

Atât în România, cât și în străinătate, serialele turcești au început să fie tot mai apreciate de către telespectatori. Dramele, întorsăturile de situație, elementele surpriză și poveștile impresionante atrag mai multe persoane în fața micilor ecrane pentru a intra în lumea serialelor turcești. În fiecare an apar noi seriale care să le capteze atenția oamenilor, iar acesta este topul celor mai bune seriale turcești apărute în anul 2024.

Top 11 seriale turcești care au apărut în anul 2024, potrivit IMDb

Sezonul rece a început, iar dacă nu știți ce să faceți în serile reci de toamnă, atunci un serial turcesc alături de o cană de ceai este ceea ce căutați. Iată care sunt cele mai apreciate seriale turcești apărute în anul 2024, potrivit IMDb.

11. A Round of Applause

„ A Round of Applause” este un serial turcesc ce a părut în luna februarie a anului 2024 pe Netflix. Acest serial îi are în centrul atenției pe Mehmet și Zeynep. Cei doi își doresc să devină părinți, iar atunci când visul devine realitate încep să se lupte cu fricile și anxietățile care vin la pachet cu darul de a avea un copil. Cei coi vor începe să își pună diferite întrebări existențiale pe care adesea ne este frică să le rostim cu voce tare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

10. Gaddar

Când Aydan i-a frânt inima, Dağhan a crezut că viața lui s-a terminat.

Și-a abandonat casa, s-a înscris în armată și a ajuns într-o unitate specială care luptă în est. După doi ani de muncă grea, serviciul lui Dağhan s-a încheiat. E timpul să se întoarcă acasă, dar casa nu este așa cum își amintește Dağhan. Familia lui este distrusă, iar vechiul său cartier a ajuns într-un periculos joc interlop.

9. Bahar

Evenimentele din serialul turcesc gravitează în jurul personajului Bahar, o tânără care și-a dedicat viața îngrijirii și îngrijirii familiei ei mici.

Deși Bahar a absolvit facultatea de medicină, ea a decis să devină casnică pentru a avea grijă de soțul ei, un chirurg de succes, și de cei doi copii ai săi, dar viața ei se dă peste cap atunci când află că are un diagnostic grav. În acest moment ajunge să realizeze cât de mult s-a sacrificat pentru familia ei, ca în momentele dificile să primească doar ignoranță.

8. Mehmed: Fetihler Sultani

„Mehmed Fetihler Sultanı” (Mehmed: Cuceritorul imperiilor) înfățișează lupta marelui lider Sultan Mehmed, care a schimbat cursul istoriei, împreună cu atmosfera epoca în care a trăit. Când sultanul otoman, Fatih Sultan Mehmet, urcă pe tron, el trebuie să învingă mulți inamici din interiorul și din afara palatului pentru a cuceri Istanbulul.

Citește și: Top 10 cele mai talentate și carismatice actrițe din serialele turcești! Iată ce loc ocupă Zeynep Farah Abdullah, protagonista serialului Vinovați de iubire

7. Kötü Kan

„Kötü Kan” îl urmărește pe Kartal, un fost ofițer de poliție care are probleme cu un grup mafiot periculos din perioada în care lucra ca manager de securitate al unui club. Când este forțat să se apropie de copiii săi, după ani în care a fost plecat, Kartal încearcă să facă față provocărilor provocate de strânsoarea mafiei, încercând, de asemenea, să fie un tată pentru copiii săi.

6. Kara Agaç Destani

Serialul îl urmărește pe Celal Aga, care râvnește la toate pământurile din regiunea sa, acaparează pământurile tuturor și, în care decide să își ucidă rivalul, Osman. În ziua crimei, soția lui Osman Aga, Raziye, naște un fiu. Temându-se de mânia lui Celal Aga, ea își încredințează fiul soției lui Celal Aga, Asiye, care întâmplător dă naștere unei fiice în aceeași zi, ce o să fie ținută secretă.

5. Mahsun J

Mahsun J este un serial TV de comedie-dramă din Turcia care urmărește povestea ciudată și captivantă a lui Mahsun, un curier cu motociclete din Istanbul. Luptându-se cu datorii, Mahsun dă peste o modalitate neobișnuită de a-și îmbunătăți averea, mai exact să devină un gigolo. Prietena lui Leyla, un agent de publicitate nereușit, intervine pentru a-și gestiona noua carieră, ducând la o serie de situații pline de umor și adesea haotice.

4. Like There's No Tomorrow

Serialul se concentrează pe relația complexă dintre actrița Manolya și jurnalistul experimentat Hakan, după ce se întâlnesc pentru un interviu. Seria se adâncește în conversații profunde despre faimă, dragoste și relații, dezvăluind secrete pe care personajele nu le-au împărtășit niciodată cu nimeni altcineva până acum.

3. Siyah kalp

Sumru a lăsat copiii pe care i-a născut la o vârstă fragedă și și-a construit o nouă viață și o nouă familie. Melek și Nuh învață identitatea mamei lor din ultimele cuvinte ale bunicii lor și pornesc să o găsească. Sumru, care acum este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Capadocia, Samet, își continuă viața fastuoasă alături de copiii pe care i-a avut cu el.

2. Leyla: Hayat Ask Adalet

Viața tinerei Leyla se transformă într-un dezastru când tatăl ei, Hilmi, se căsătorește cu Nur, frumoasa tânără care odată a avut grijă de regretata mamă a Leylei. Orbită de dragoste, Hilmi nu vede chinul pe care noua mamă vitregă a Leylei i-l provoacă, transformând casa lor într-un coșmar viu. În mod tragic, Hilmi realizează prea târziu că Nur nu este cine pare, plătind pentru greșeala sa cu viața.

1. Sorgu

Serialul îl va urmări pe personajul Kayei, Cihan Manoğlu, singurul ofițer de sex feminin din unitatea de interogatori, care își găsește tatăl, Hayati, mort în circumstanțe suspecte. Cazul intră în mâinile colegului de anchetă, Metin Yazıcı. Pe măsură ce adevărurile despre caz se vor desfășura, dragostea profundă dintre Cihan și Metin începe să iasă la suprafață.