”Şacalul”, bărbatul acuzat că a omorât două tinere în Constanţa, cere de pe patul de spital să fie pus în libertate. La instanță a ajuns doar iubita lui

Autor: Diana Bostan

”Șacalul” cere să fie judecat în libertate.

Sursa: TikTok

„Șacalul” din Constanța cere să fie judecat în libertate. Magistrații vor anunța decizia astăzi, 17 septembrie!

Într-un caz care a șocat comunitatea din Constanța, ”Șacalul”, bărbatul acuzat de două crime  macabre, solicită să fie judecat în libertate, deși se află în prezent internat la spitalul penitenciarului Poarta Albă.

Citește și: Denisa, una dintre victimele „Șacalului”, a fost condusă pe ultimul drum în satul natal. Băiatul ei încă nu a aflat că mama sa nu mai este

”Șacalul” cere să fie judecat în libertate

Potrivit Antena3CNN, contestația sa la mandatul de arestare emis de Tribunalul Constanța a ajuns acum pe masa judecătorilor Curții de Apel Constanța, care urmează să ia o decizie definitivă.

Citește și: Apelul misterios primit de soțul Deliei, una din victimele ”Șacalului”, imediat după dispariția acesteia: „M-a sunat cineva să mă întrebe de mașină”

Bărbatul, care neagă acuzațiile, a contestat mandatul de arestare și cere să fie eliberat din detenție, în ciuda gravității infracțiunilor de care este acuzat. Instanța va judeca contestația în lipsa inculpatului, având în vedere că acesta se află în spital.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Marți, 17 septembrie, la instanță a ajuns doar concubina bărbatului, despre care procurorii susțin că avea cunoștință de crimele comise. Aceasta a fost arestată preventiv pentru tăinuire și favorizarea infractorului, dar refuză să colaboreze cu anchetatorii, notează sursa menționată anterior.

Bărbatul este acuzat de uciderea a două tinere

În cazul crimelor, victimele sunt Denisa, o femeie din județul Tulcea găsită decedată într-un apartament din Constanța în luna iulie, și Delia, al cărei trup a fost descoperit pe 4 septembrie între localitățile Mihai Viteazu și Sinoe.

Citește și: Apar detalii cutremurătoare despre „Șacalul”. Acesta ar fi profitat de o adolescentă cu dizabilități, în timp ce îi cânta melodii de dragoste

În acest caz complicat este implicat și un copil de 15 ani, care ar fi fost forțat să participe la transportul victimelor și la ștergerea urmelor, conform procurorilor. Minorul, copilul femeii arestate, se află acum în grija Protecției Copilului.