În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2024, 13:52
video Foto(5)

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren luptă pentru a salva casa în care locuiesc.

Șevval sare în ajutorul familiei Eren

În timp ce Aybike este la un pas de a intra în închisoare, din cauza greșelii pe care a făcut-o, din dorința de a-și salva familia, Orhan caută o soluție pentru a o salva.

Citește și: Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Tolga este șocat când află adevărul despre Șevval, prin intermediul videoclipului ce dezvăluie crima săvârșită la adresa lui Ahmet, și nu știe dacă să dezvăluie teribilul adevăr aflat.

În mod uluitor, Tolga va găsi o soluție incredibilă care vizează mult încercata familie Eren.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Akif, care este încolțit de Gülten, caută o soluție pentru a scăpa de șantajul acesteia și reușește să îi dea femeii o lecție de neuitat. Ömer și Oğulcan muncesc din greu pentru a-și salva casa, iar Aybike va avea parte de o oportunitate neașteptată.

Relația dintre Berk și Ayla devine tensionată din cauza lui Gökhan, iar Șevval intră în panică atunci când află că dovada care o incriminează a ajuns în mâinile elevilor din liceul pe care îl conduce.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D.