Cum poți scăpa rapid de kilogramele în plus? Top 3 sfaturi utile

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 sep 2024, 16:02

Lupta cu kilogramele în plus este una dintre cele mai dure pe care trebuie să le poarte o femeie. Presiunea socială cu care se confruntă majoritatea doamnelor și domnișoarelor pentru a arăta bine poate fi extrem de nocivă, atât pentru psihicul, cât și pentru fizicul reprezentantelor sexului frumos. Pentru că înțelegem această presiune și ne dorim să te ajutăm să ajungi la greutatea dorită cât mai repede, o să-ți oferim trei sfaturi magice.

Iată 3 modalități prin care poți ajunge rapid la fizicul la care visezi:

1. Adoptă o dietă echilibrată și săracă în calorii

Primul pas pentru a scăpa de kilogramele în plus este ajustarea dietei. Acest lucru nu înseamnă să treci prin perioade grele de înfometare sau mese minuscule în fiecare zi, ci să-ți cunoști nevoile corpului și să fii în deficit caloric. Consultă un nutriționist care îți va face niște analize și va determina de ce număr de calorii ai nevoie zilnic pentru a putea slăbi sănătos și rapid.  În mare parte, alimentația ta trebuie să conțină alimente bogate în nutrienți, dar cu un conținut redus de calorii, cum ar fi legumele, fructele, carnea slabă, peștele și cerealele integrale. De asemenea, pentru a reduce aportul caloric, încearcă să eviți alimentele procesate, zaharurile adăugate și grăsimile saturate. Pentru a completa această alegere, optează pentru niște produse de slăbit de pe faunusplant.ro care să-ți sară în ajutor. O alimentație sănătoasă combinată cu suplimentele potrivite poate face minuni.

2. Crește nivelul de activitate fizică

Pe lângă dietă, activitatea fizică joacă un rol esențial în procesul de pierdere a greutății. Exercitiile cardio, cum ar fi jogging-ul, înotul sau ciclismul, sunt extrem de eficiente pentru arderea caloriilor și îmbunătățirea sistemului cardiovascular. Totuși, pentru a obține rezultate rapide, combină exercițiile cardio cu antrenamentele de forță. Cel mai simplu mod de a aplica această tehnică adecvat, este să iei legătura cu un antrenor de fitness care să te ghideze pentru început. El va fi lângă tine pentru a-ți arăta cu ce greutăți ar fi bine să începi, câte serii să faci și cum să crești greutatea în mod gradual. Odată ce ai câteva luni de antrenament cu o persoană specializată, poate fi cazul să continui singur pentru a economisi bani.

3. Stabilește un program de somn regulat și gestionează stresul

Somnul și gestionarea stresului sunt adesea aspecte trecute cu vederea atunci când vine vorba de kilogramele în plus.  Lipsa somnului poate deregla hormonii care controlează senzația de foame, ceea ce poate duce la creșterea apetitului și la un consum mai mare de alimente. Asigură-te că dormi în fiecare noapte între 7 și 9 ore pentru a-ți menține metabolismul și hormonii în echilibru. Apoi, stresul este un alt factor care poate influența negativ greutatea. Când ești stresată, corpul tău eliberează cortizol, lucru ce este deseori asociat cu depunerea de grăsime în plus. Pentru a combate stresul, poți încerca tehnici de relaxare precum meditația, yoga sau respirația profundă.

În concluzie, poți slăbi rapid și sănătos urmând toate aceste sfaturi. În curând te vei putea bucura de corpul la care visezi și admirație din partea tuturor.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.