Doi băieți gemeni în vârstă de doar 15 ani, din Târgu Jiu, au plecat la școală și au dispărut în mod misterios. Părinții îi caută disperați

Autor: Diana Ghita

Aceștia sunt gemenii dispăruți

Sursa: IPJ Gorj

Dispariția misterioasă a doi frați gemeni de 15 ani, Marian și Gheorghe Tăbuși, din Târgu Jiu, a stârnit îngrijorare în rândul comunității locale. Cei doi băieți nu s-au mai întors acasă luni, 16 septembrie, după o zi de școală.

După ce nu au mai reușit să le dea de urmă în niciun fel gemenilor dispăruți, părinții lor au alertat imediat autoritățile. Poliția a fost sesizată de mama gemenilor, o femeie de 34 de ani, care a raportat lipsa copiilor în jurul orei 14:00, pe data de 16 septembrie.

Ce semnalmente au gemenii dispăruți în Târgu Jiu

Marian și Gheorghe sunt elevi la un liceu din Târgu Jiu, iar primele investigații arată că plecarea lor de acasă a fost voluntară.

Cu toate acestea, faptul că nu sunt cunoscuți pentru astfel de plecări repetate de la domiciliu a făcut situația și mai alarmantă pentru familie și autorități.

Pentru a facilita găsirea gemenilor, Poliția a oferit detalii despre înfățișarea lor la momentul dispariției. Marian Tăbuși, unul dintre frați, are 1,73 m înălțime, cântărește aproximativ 59 kg, are tenul deschis, fața rotundă, ochii căprui și părul șaten. La momentul plecării, purta un hanorac alb, blugi negri și adidași albi.

Gheorghe Tăbuși, celălalt frate, are o înălțime de 1,71 m, aceeași greutate ca fratele său, 59 kg, și un ten deschis cu fața rotundă, împodobită de câteva alunițe. Gheorghe era îmbrăcat într-un hanorac negru, blugi negri și adidași gri când a fost văzut ultima dată.

Citește și: Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Părinții și cunoscuții îi caută disperați pe Marian și Gheorghe

În cazul dispariției gemenilor, comunitatea din Târgu Jiu s-a mobilizat într-un efort colectiv. În doar câteva ore, numeroși localnici au distribuit informațiile despre cei doi băieți în mediul online, în încercarea de a atrage atenția și a facilita găsirea lor. 

„Rog toți cunoscuții să distribuie, iar dacă i-a vazut cineva, să mă anunțe! Băieții sunt colegii de școala ai fiului meu!”,

a scris o femeie pe contul ei de pe o rețea socială. 

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele dispariției, iar familia gemenilor speră ca aceștia să fie găsiți cât mai curând.

Citește și: Moarte suspectă la Târgu Jiu, după ce o tânără a fost găsită fără suflare în locuința iubitului. Ce au descoperit medicii legiști în urma necropsiei

Cei care dețin informații ce ar putea ajuta la găsirea celor doi minori sunt rugați să contacteze de urgență numărul 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.