VIDEO | Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, o nouă concurentă a pășit în competiție.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, o nouă concurentă a venit să-și găsească dragostea, iar intrarea ei a fost cel puțin interesantă pentru băieți.

Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”

În episodul de azi, 17 septembrie 2024, Criss a intrat în „ Casa iubirii ” plină de emoții, dar a stârnit interesul băieților imediat.

Citește și: Răsturnare de situație! Patrick, Rebecca și Francesca, în prag de eliminare: „Mi-ar părea rău să plece” Cine a părăsit „Casa iubirii”

Criss vine din Corabia, județul Olt, locuiește în București de 3 ani și împlinește luna aceasta 21 de ani. De la 18 ani lucrează într-un cazino, a început ca supraveghetor de sală iar apoi, la 2 ani distanță, a avansat ca promoter.

Potrivit video-ului de mai jos, noua concurentă a venit să se îndrăgostească și cu scopul de a evolua ca persoana, a se descoperi și a se îmbunătăți. Recunoaște că este o fire emotivă și timidă, aspecte observate imediat de băieți.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ultima relația a lui Criss s-a sfârșit după 2 ani în urmă cu 9 luni din cauza faptului că iubitul ei era posesiv din motive nefondate. Concurenta spune că și ea este geloasă, dar nu posesivă.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru Robert! Concurentul izbucnește în plâns. Care este motivul?

Momentul mult așteptat de băieți a venit, acela de a afla cine este în topul Cristinei.

Cea mai nouă concurentă spune că nu are un top de preferințe și nici nu vrea să spună pentru ce băiat a venit, dar a ținut să sublinieze că nu este interesată de niciun băiat care are relație aici, în „Casa iubirii”.

Urmăriți materialul de mai jos pentru mai multe detalii: