Gagea, la un pas să se despartă de Alexandra: „Nu mai e aceeași chimie”. Concurenta de la „Casa iubirii” nu mai rezistă și izbucnește în lacrimi

Autor: Diana Ghita

Gagea a rănit-o pe Alexandra

Sursa: Captură KANAL D

Gagea pare să se răcească tot mai mult de Alexandra, ceea ce o face pe tânără să izbucnească în lacrimi, întrucât ea încă mai are sentimente puternice pentru iubitul ei.

Gagea este de părere că relația cu Alexandra nu mai funcționează ca înainte, întrucât s-au întâmplat multe lucruri în „Casa iubirii” care l-au făcut să se distanțeze de brunetă. 

Gagea pare să fie la un pas de a se despărți de Alexandra

Concurentul pare să fi ajuns la limita răbdării, întrucât este de părere că iubita lui i-a adus numeroase reproșuri în diverse situații.

Astfel, tânărul a ajuns să se distanțeze de ea: „De câte ori i-am spus că nu mai e aceeași chimie ca odată și ea nu a încercat să iasă din zona asta, mereu ceartă, mereu reproșuri, nu a încercat. Ea în felul ăsta n-o să aprindă nimic”.

Însă, concurenții din „Casa iubirii” nu sunt de aceeași părere cu el și îi țin partea Alexandrei. Printre aceștia s-au numărat Rebecca și Sebastian, care văd lucrurile total diferit, deoarece consideră că Alexandra chiar l-a susținut pe Gagea și a încercat să salveze relația cu el.

Sebastian:   „Băi omule, ce reproșuri ți-a adus femeia asta ție? Că tu, în continuare, Gagea, îi scoți în evidență ceea ce este greșit și ea, în continuare, se mulează și îți validează ție absolut orice”.

Citește și: Conflict între Virginia și Alexandra! „S-ar agăța de Gagea ca să rămână pe aici”. Cum reacționează concurentul de la „Casa iubirii”

Rebecca:   „Acum tu ai impresia că Alexandra trebuie să stea să te apere pe tine mereu, când tu, practic, îi zici pe față că nu mai ai sentimente față de ea”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Alexandra nu mai suportă vorbele dure ale lui Gagea și izbucnește în lacrimi

Alexandra, de asemenea, a fost foarte indignată și confuză în momentul în care iubitul ei a spus că s-a răcit din cauză că ea încearcă mereu să-i scoată în evidență greșelile: „Ce reproșuri? În orice încerc să te scot nevinovat, ce reproșuri?(...) Uneori sunt deranjată și nu o spun”.

Ulterior, aceasta a început să plângă, însă Gagea, în loc să o calmeze, a continuat să pună paie pe foc. Concurentul a repetat că, din cauză că s-au întâmplat multe lucruri neplăcute între ei pe parcursul emisiunii, îi este greu să revină la sentimentele pe care le avea, în trecut, pentru Alexandra.

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

„Am spus că nu mai sunt aceleași sentimente care au fost pentru că s-au întâmplat foarte multe aici și e greu să treci peste. De trecut am trecut peste, de iertat am iertat.(...) Dar nu mai e cum a fost, i-am explicat.(...) Din orice să caute nod în papură nu ajută cu nimic”,  a explicat Gagea.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: