Patrick a dat cărțile pe față în privința Virginiei. Ce s-a întâmplat cu concurenta după venirea Biancăi în casă: „De ce nu te mai duci s-o iei în brațe?”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 sep 2024, 19:58

Robi și Patrick au vorbit despre Virginia.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Patrick a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Virginia de la venirea în casă a Biancăi.

Robi și Patrick au avut o discuție sinceră în ceea ce o privește pe Virginia, Robi fiind intrigat de faptul că cei doi nu mai interacționează la fel de mult de la venirea Biancăi în casă. Iată ce crede Patrick despre starea Virginiei!

Citește și: Legătura dintre Criss și Antoni, din „Casa Iubirii”! Cei doi concurenți s-au cunoscut înainte. Cum a reacționat Rebecca: „E vinovat”

Patrick și Robi au observat faptul că atitudinea Virginiei s-a schimbat de la venirea Biancăi în casă

În ediția de astăzi, Robi și Patrick au mers în grădină, acolo unde au vorbit despre Virginia, dar și despre interacțiunile dintre Patrick și Bianca. Cei doi concurenți au observat faptul că Virginia este mai distantă de la venirea Biancăi în casă.

Robi a remarcat faptul că Virginia este o femeie care are nevoie de afecțiune și de atenție.

Concurentul susține că de ceva vreme aceasta este schimbată și că nu mai este atât de comunicativă.

Citește și: Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Robi: Pare genul ăla de femeie care are nevoie de afecțiune.

Să fie tot timpul cineva lângă ea, s-o ia în brațe, s-o pupe. Nu știu, nu e nici comunicativă.

Patrick: Da. Și felul în care a răspuns cu strategia din gală, cum a răspuns ”nu mă interesează”. Adică e deconectată total de aici. 

Robi: Crezi că are vreo legătură cu venirea Biancăi? Că i-ai dat speranțe Virginiei și acum că a intrat Bianca...

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ce crede Patrick despre starea Virginiei

Deși a susținut că ea și Patrick doar au interacționat și că nu și-ar fi dorit ceva mai mult, Patrick este de părere că venirea în casă a Biancăi a făcut-o pe Virginia să se retragă. În videoclipul de mai jos, concurentul susține că Virginia nu ar vrea să deranjeze.

Patrick: Cred că, dacă ar fi să mă raportez la ce spune ea, că ea a spus de atunci de când a intrat Bianca, că nu are nicio legătură cu mine.

Dacă ar fi să mă i-au după ce spune ea, cred că nu are legătură cu Bianca. Dar dacă mă întrebi părerea mea personală, cred că contează puțin și treaba asta.

Intrigat de situație, Robi și-a dorit să afle motivul pentru care Patrick nu se mai cere la Virginia și nu-i mai face complimente.

Robi: Pentru simplul fapt că erați obișnuiți să te duci mereu la ea, să o pupi, să-i spui că e frumoasă. Nu i-ai mai spus treburile astea. De ce nu te mai duci? De ce nu te mai duci s-o iei în brațe pe Virginia?

Citește și: Gagea, la un pas să se despartă de Alexandra: „Nu mai e aceeași chimie”. Concurenta de la „Casa iubirii” nu mai rezistă și izbucnește în lacrimi

Patrick a vrut să facă lumină asupra situației și a mărturisit că nu mai simte să facă asta. Concurentul și-a declarat interesul față de Bianca și crede că Virginia a văzut și ea acest lucru, motiv pentru care s-a retras.

Patrick: Nu simt. Poate vede și ea că am un interes față de Bianca și atunci nu vrea să deranjeze. Interacțiunile dintre noi oricum au scăzut de înainte să intre Bianca, cumva fiecare și-a văzut de treaba lui. Acum că a venit Bianca și mi-a acaparat atenția, mă declar și eu că mi-a acaparat atenția. Și probabil nu vrea să deranjeze.