Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele pun tunurile pe Virginia din cauza atitudinii ei.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, fetele pun tunurile pe Virginia din cauza presupusei superiorități de care ar da dovadă.

Fetele se întorc împotriva Virginiei

În episodul de mâine, 19 septembrie 2024, Roberta este prima care o atacă pe Virginia și spune, răspicat, că bruneta s-ar da ceea ce nu este și ar judeca fix lucrurile pe care și ea, la rândul ei, le-ar fi făcut altor concurente.

Citește și: Legătura dintre Criss și Antoni, din „Casa Iubirii”! Cei doi concurenți s-au cunoscut înainte. Cum a reacționat Rebecca: „E vinovat”

În materialul video de mai sus vedem că Virginia refuză să intre în discuție cu Roberta și cu restul concurentelor care o judecă și, în timpul unei discuții cu Patrick, spune că are încredere în propria persoană că poate ajunge departe în emisiune și fără să-și facă relații doar de dragul competiției.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

În grădină, fetele discută intens despre comportamentul Virginiei, iar cel mai aspru judecă Roberta și Alexandra, care spun că Virginia se dă prea corectă și că se consideră superioară.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să ajungă la kilogramele dorite. Vedeta a dezvăluit marele secret: „Mie mi se pare normal”

„Ea se crede superioară față de noi!”, spune Alexandra.

Ce se întâmplă mai departe aflați joi, 19 septembrie 2024, într-un nou episod din „ Casa iubirii ”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!