Mașină ruptă în două de tramvai pe Șoseaua Progresului din București. Șoferul a fost resuscitat timp de 30 de minute, însă nu a putut fi salvat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2024, 09:12

S-a încercat resuscitarea victimei pe parcursul a 30 de minute însă, ulterior, s-a pronunțat decesul acestuia

Sursa: Facebook

Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață pe Șoseaua Progresului din București. Un bărbat a murit, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-o coliziune violentă cu un tramvai.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul aflat la volan a fi murit. În urma testării anti drog a vatmanului, acesta a ieșit pozitiv. 

Citește și: Un tânăr de 19 ani a murit într-un cumplit accident în Teleorman, după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de un camion

Accident grav în București, în această dimineață. Un bărbat a murit

Evenimentul a fost semnalat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, iar martorii au relatat că impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost efectiv rupt în două, grav avariat în urma coliziunii cu un stâlp din zonă. Incidentul a avut loc în apropierea stației STB Inox. 

Salvatorii au intervenit rapid să scoată șoferul care a rămas încarcerat. S-a încercat resuscitarea victimei pe parcursul a 30 de minute însă, ulterior, s-a pronunțat decesul acestuia.

Bărbatul era singur în mașină.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vatmanul a ieșit pozitiv la drugtest

În urma testării conducătorul tramvaiului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost 0, însă după testarea preliminară cu aparatul DrugTest, s-a detectat o posibilă prezență în organism a substanțelor psihoactive.

„Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, scriu cei de la Rutieră. 

Mai multe linii de tramvai au fost blocate

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile de tramvai 1, 10, 11, 25 și 47 au fost blocate din cauza acestui incident. Totodată, pentru a fluidiza traficul și a compensa întreruperea transportului, a fost introdusă linia navetă 625. La momentul actual, echipele de intervenție lucrează pentru eliberarea traseelor și restabilirea circulației în zonă.

Citește și: „Ai lăsat în urma ta multă durere!”. Povestea tragică a tânărului care și-a pierdut viața la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani. Alex a intrat cu mașina într-un copac pe DN 67

„Liniile 1, 10, 11, 25 si 47 – blocate pe Sos. Progresului, în zona stației Inox, pe ambele sensuri.

Cauza: eveniment de circulație. S-au aplicat măsuri de deviere,” a transmis STB.