În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2024, 11:25

Fanii serialelor turcești vor putea urmări din 2 octombrie, o nouă producție de excepție, „Inimă rebelă”, la Kanal D, ce va prezenta o poveste tulburătoare de iubire!

Kanal D aduce în atenția telespectatorilor din 2 octombrie, un nou serial turcesc de excepție, „Inimă rebelă” (cu denumirea originală: „Yabani”) ce va prezenta o poveste impresionantă de iubire a doi tineri frumoși și ambițioși. Producția vine cu o distribuție remarcabilă formată din actori celebri și apreciați în Turcia, dar și din tineri talentați aflați la început de carieră și dornici de ascensiune.

În ce zile și la ce ora va fi difuzat noul serial „Inimă rebelă”

Nouă producție turcească „Inimă rebelă” va cuceri publicul încă de la primele episoade cu o poveste emoționantă de viață ce are în prim plan lupta unui tânăr pentru drepturile sale, pentru identitate, familie și iubire. Serialul va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Telespectatorii îi vor reîntâlni pe micile ecrane din 2 octombrie pe chipeșul actor Halit Özgür Sarı, pe care l-au cunoscut încă din anul 2022, în serialul „Totul pentru familia mea” și apoi în 2023 în serialul „Destăinuiri”, Acesta va interpreta rolul principal, Yaman. Partenera lui de platou este superbă actrița Simay Barlas, cunoscută din serialul „Furtună pe Bosfor” și Nemilosul Istanbul. Aceasta va da viață personajului principal feminin Rüya.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Inimă rebelă”, o poveste tulburătoare de iubire

Noul serial „Inimă rebelă” prezintă povestea de viață a tânărului Ali, care a fost răpit în copilărie și forțat să lucreze pentru o bandă care l-a smuls din sânul familiei sale. După mulți ani de sacrificii și suferință, acesta își schimbă numele în Yaman și reușește să evadeze. Ambițiosul tânăr își va construi o viață nouă alături de trei camarazi devotați și împreună vor formă o adevărată familie, gata mereu să înfrunte orice obstacol și dificultate pe stradă.

Citește și: Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Viața lui Yaman va lua o întorsătură neașteptată când o va întâlni pe frumoasă Ruya, o tânără născută într-o familie bogată, pe care Yaman o va percepe va fiind dintr-o cu totul altă lume.

În cele din urmă, cei doi tineri se vor îndrăgosti iremediabil, însă yaman va descoperi cu stupoare că iubitul fetei nu este altcineva decât fratele lui biologic. Alaz Soysalan. Captiv între două lumi, familia pe care și-a format-o pe stradă și familia biologică de care fusese despărțit, Yaman va trece printr-o lupta interioară aprigă. Nu pierdeți din 2 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D, nouă producție Inima rebelă, pentru a fi martorii unei povești impresionante de viață! Odată cu debutul noului serial, producția Totul pentru familia mea va putea fi urmărită luni și marți, de la 20:00!