Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren trece printr-o dramă uluitoare

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, vom fi martori, prin intermediul micului ecran, la o dramă uluitoare care va sfâșia inimile membrilor familiei Eren, în noul episod al producției, difuzat la Kanal D.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D

Familia Eren trece printr-o dramă uluitoare 

Asiye, profund marcată de adevărul aflat despre moartea lui Suzan, este hotărâtă să îi împărtășească totul lui Omer. Ayaz este alături de frumoasa tânără însă o nouă dramă urmează să distrugă viețile celor doi tineri. O nouă tragedie zguduie familia Eren, iar Omer este de neconsolat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Gökhan face o mișcare neașteptată împotriva Aylei, după ce aceasta i-a dezvăluit un adevăr teribil, despre părintele patern, lui Berk, iar femeia se teme să nu își piardă fiul.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod emoționant din serialul ”Totul despre familia mea”, difuzat numai la Kanal D.