Ce se întâmplă între Roberta și Virginia: „Nu-mi plac oamenii care se dau ceea ce nu sunt”. De la ce a pornit conflictul între cele două concurente din ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan

Roberta și Virginia s-au certat în ediția de azi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, fetele au pus tunurile pe Virginia. Iată de la ce a pornit totul!

Ediția de azi a debutat cu tensiuni între fete. Mai exact, Roberta și Alexandra au lansat mai multe săgeți la adresa Virginiei, după ce aceasta ar fi refuzat să mai discute cu ele.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Virginia a fost luată la rost de Roberta și Alexandra

Totul ar fi pornit de la hotel, acolo unde Virginia le-ar fi auzit pe Roberta și pe Alexandra discutând la adresa ei. Acesta este și motivul pentru care Virginia refuză să poarte o discuție cu cele două concurente.

La rândul lor, Roberta și Alexandra susțin că Virginia nu este o persoană atât de bună pe cât ar vrea să pară, aducând mai multe răutăți în emisiune.

În sprijinul iubitei sale a sărit și Sebastian, care a avut de făcut unele observații la adresa Virginiei.

Citește și: Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Sebastian: Roberta, văd că azi ai început să te bagi în niște subiecte care chiar nu-ți aparțin.

Roberta: Pentru că eu știu foarte bine ce se întâmplă aici în casă. Nu pot să tac.

Virginia: Pe tine te deranjează că eu nu vreau să vorbesc cu voi? Dacă nu vreau, nu vreau.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Roberta susține că ei nu-i plac oamenii care se dau ceea ce nu sunt, considerând-o pe Virginia o persoană răutăcioasă. După cum reiese și din materialul de mai jos, Roberta este deranjată de faptul că Virginia refuză să poarte o discuție cu unele fete sau să stea cu ele.

Roberta: Nu mă interesează. Mie nu-mi plac oamenii care se dau ceea ce nu sunt.

Te dai ceea ce nu ești, simplu. Virginia e singura care nu vrea să stea cu noi, nu vrea să vorbească.

Virginia susține că nu are plăcere să discute cu ele

După toate vorbele și discuțiile auzite, Virginia a mărturisit că ea refuză să poarte un dialog cu Roberta și cu Alexandra. Concurenta susține că nici ea nu are o părere bună despre ele, motiv pentru care nu-și au rostul alte discuții.

Virginia: Dar ce? Acum trebuie să vorbesc cu cineva care nu-mi face plăcere? Asta e părerea voastră, așa e și părerea mea despre voi.

Roberta s-a simțit atacată de Virginia la început, iar acum susține că aceasta refuză să discute. Concurenta a mărturisit că Virginia ar avea o atitudine superioară față de toate fetele, însă Virginia neagă acest lucru.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față în privința Virginiei. Ce s-a întâmplat cu concurenta după venirea Biancăi în casă: „De ce nu te mai duci s-o iei în brațe?”

Roberta: Virginia, de când o știu eu, vorbește peste toată lumea. Acum a părăsit conversația pentru că nu poate să ducă o discuție. Pe mine mă deranjează că ai făcut niște chestii și nu recunoști. Știi foarte bine ce ai făcut. Atitudinea ta e superioară.

Virginia: Cineva a zis că nu pot să duc discuțiile. Cred că am demonstrat de-a lungul timpului că pot. Eu am explicat acum pentru că ea a zis că am făcut asta. Dacă nu te înțelegi cu o persoană aici, nu te înțelegi nici la hotel.