Mihai Mitoșeru este în doliu. Prezentatorul TV a făcut tristul anunț în urmă cu puțin timp

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 sep 2024, 18:39

Mihai Mitoșeru este în doliu.

Sursa: Facebook: Mihai Mitoșeru

Cunoscutul prezentator de televiziune Mihai Mitoșeru traversează o perioadă dificilă, anunțând pe rețelele sociale faptul că este în doliu.

Mihai Mitoșeru a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că mătușa lui s-a stins din viață. Vedeta a postat un mesaj emoționant în amintirea mătușii sale.

Citește și: Întâlnire emotionantă între Mihai Mitoșeru şi Corina Chiriac: "Am fost peste tot, în copilărie, în turnee și alături de Corina Chiriac. Ea venea mereu acasă la noi, pe Calea Victoriei…"

Mihai Mitoșeru este în doliu

Îndrăgitul prezentator TV a anunțat faptul că traversează o perioadă dificilă, după ce mătușa lui s-a stins din viață. Mihai Mitoșeru a postat o fotografie cu mătușa sa, amintindu-și cu drag de momentul în care întreaga familie a luat masa la ea de Paște.

„Astăzi mătușa mea bună a plecat la ceruri! De Paște eram toți la ea fericiți! Dumnezeu sa o odihnească!”, a scris vedeta, pe Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Fiul femeii a postat și el un mesaj emoționant, în care anunță că mama sa s-a stins din viață în noaptea precedentă.

Doina, mătușa lui Mihai Mitoșeru, a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă pe 6 august.

Citește și: Mihai Mitoseru si Gratiela Teohari Duban dau startul noului sezon “Se striga darul!”, astazi la Kanal D, de la 21:00!

„A plecat demn, fără să deranjeze pe nimeni, de aceea doar cei foarte apropiați au știut de boala cumplită depistată pe 6 august anul acesta, leucemie acută mieloidă.

Mamă, așa cum ți-am spus și în ultimele doua zile cât ai fost la terapie intensivă, dormind fără sa ai dureri, te vom iubi toată viața și ne vom aduce aminte de toate momentele minunate pe care le-am trăit împreună și pentru care îți mulțumim și îți suntem veșnic recunoscători! Știu că vei veghea de Sus la noi și la scumpii tăi puiuți cum le spuneai nepoțeilor tăi! ”,
a scris fiul femeii, pe Facebook.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Doina Dragnea sunt așteptați la capela Cimitirului Orășenesc Voluntari, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 13:00.