Ce intervenție estetică vrea să își facă Oana Radu după ce s-a îngrășat din nou. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a acumulat kilograme după divorț

Autor: Diana Bostan

Oana Radu a vorbit despre lupta cu kilogramele.

Sursa: Instagram: eusuntoanaradu

Oana Radu, cunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru transformarea fizică de-a lungul anilor, a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat în lupta cu kilogramele în plus.

Invitată de Ilinca Vandici în cadrul podcast-ului ”Te Ascult”, Oana Radu a dezvăluit faptul că și-a recăpătat puterea și încrederea după divorț. Vedeta a vorbit și despre forma ei fizică, dar și despre lupta cu kilogramele.

Citește și: „M-am simțit atât de vinovată, zici că eu făcusem ceva” Oana Radu, dezvăluiri inedite despre moartea prin incendiere a fostului ei iubit

Oana Radu este într-o formă fizică de invidiat

După ce, la un moment dat, a ajuns să cântărească 120 de kilograme, Oana a reușit să slăbească semnificativ, dar a mărturisit că bătălia cu mâncatul compulsiv nu este una ușoară. Artista a recunoscut că mâncarea a fost pentru ea o sursă de confort emoțional, pe care a asociat-o cu afecțiunea, transformând-o într-un refugiu în momentele de stres sau dificultate.

Citește și: Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

În ciuda dificultăților, Oana Radu rămâne fermă în dorința sa de a rămâne sănătoasă și echilibrată. Spre deosebire de alte persoane care se simt învinse de comentariile negative primite pe platformele de social media, Oana a subliniat că nu se lasă afectată de criticile online, ci se concentrează pe propriul ei traseu.

Ea a explicat că nu se mai teme de o eventuală recădere în problemele legate de greutate, fiind convinsă că nu va mai ajunge niciodată la greutatea pe care o avea în trecut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

„Creierul meu asocia mâncarea cu dragostea. Și fix asta fac de fiecare dată când am o problemă. E greu, trebuie să te lupți cu mâncatul ăsta compulsiv. Nu mă supără comentariile e pe TikTok. Nu am pierdut lupta cu kilogramele, eu am avut 120 de kilograme și n-o să mai ajung acolo. Oana vrea să facă cea mai bună variantă din corpul ei, dar sănătoasă, armonioasă. Vreau să fac mult sport, să mănânc sănătos”, a spus Oana Radu, în cadrul podcast-ului ”Te Ascult” cu Ilinca Vandici.

Artista recunoaște că s-a îngrășat după divorț

Un aspect pe care Oana îl critică este atitudinea societății față de oamenii care au kilograme în plus. Artista consideră că trăim într-o lume ipocrită, în care judecățile bazate pe aspectul fizic sunt foarte comune. 

Oana Radu a recunoscut, de asemenea, că a luat în greutate după divorț, dar a precizat că a fost o decizie intenționată.

Deși este mulțumită de felul în care arată, vedeta și-a exprimat planurile de a face un „transfer de grăsime” pentru a-și îmbunătăți anumite aspecte ale siluetei, dar a insistat că acest detaliu este unul personal.

Citește și: “După divorț nu m-am îngrășat din cauza stresului, ci am sărbătorit”: De ce s-a îngrășat Oana Radu, de fapt, după divorțul de Cătălin Dobrescu

„ Ca și kilograme, eu mă simt perfect în forma asta. Și sunt sigură, deși nu recunosc, că multe femei și-ar dori să arate ca mine. M-am îngrășat după divorț, dar a fost o îngrășare intenționată. Bine...pregătesc și eu un transfer de grăsime, dar asta rămâne între noi”, a mai spus artista.

Artista dorește să continue să lucreze la corpul ei, dar într-un mod sănătos, prin sport și o alimentație echilibrată, păstrându-și în același timp echilibrul mental și încrederea în sine.