Cine este soțul Monei Nicolici? Ocupația surprinzătoare pe care o are bărbatul cu care se iubește

Autor: Bianca Vidoi
Mona Nicolici soț Foto(4)

Cezar Munteanu și Mona Nicolici

Sursa: Facebook Cezar Munteanu

Mona Nicolici a fost nevoită să învețe mai multe lecții înainte să ajungă în brațele bărbatului pe care îl iubește.

Mona Nicolici a fost o prezentatoare TV de succes, iar deși aceasta se afla întotdeauna pe micile ecrane, viața ei privată a rămas întotdeauna departe de ochii curioșilor. Aceasta a trecut printr-un divorț discret cu Mihai Nicolici și s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește în secret. Iată cine este soțul Monei Nicolici, dar și care este ocupația sa.

Cine este soțul Monei Nicolici

Mona Nicolici își dorește să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, așa cum a făcut și în momentul în care a divorțat de omul de afaceri Mihai Nicolici sau în momentul în care și-a legat destinul alături de chef Cezar Munteanu. Cei doi au o relație de mai mulți ani, iar Mona Nicolici și Cezar Munteanu se completează atât de bine încât au decis să deschidă o afacere pe care să o conducă amândoi, mai exact un restaurant în Capitală.

Cezar Munteanu se ocupă cu pregătirea preparatelor din restaurantul pe care îi dețin cei doi, iar Mona Nicolici recunoaște că atunci când vine vorba despre restaurant, încearcă să nu se bage peste partenerul ei. Mona Nicolici are încredere în competențele lui Cezar în bucătărie și alege să îi respecte deciziile. În schimb, Mona Nicolici este critic culinar  pentru soțul ei, spunându-i opinia ei sinceră referitoare la preparatele gătite de acesta.

Citește și: Schimbare la pupitrul Ştirilor Kanal D de weekend: Cosmin Cernat va prezenta buletinele de ştiri de la 12:00 şi 18:00

”A acceptat să fiu singurul critic al lui și primește cu deschidere recomandările mele. Pentru că, spune el, mă pricep și avem aceleași gusturi. Ne place mult să facem lucrurile împreună. Orice. Dar atunci când gătim, accept că sunt ucenicul și îi dau Cezarului ce-i al Cezarului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iar când vrea să intre singur în bucătărie, e un spectacol total: cântă de se aude din vecini, pregătește trei-patru feluri de mâncare în același timp, cu o bucurie și o siguranță care te avertizează

că e mai bine să stai deoparte, să privești și apoi să-i întorci bucuria, cu recunoștință”,  a povestit Mona Nicolici, într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Cum au deschis cei doi restaurantul din Capitală?

Mona Nicolici este foarte mândră de afacerea pe care o are cu soțul ei, iar în cadrul unui interviu a explicat ce i-a ajutat pe cei doi la începutul afacerii.

Fosta prezentatoare TV a explicat cum la începutul afacerii a fost doar ea, alături de soțul ei, iar împreună au reușit să pună pe picioare visul lor.

Visul lor a avut la bază un concept atât de impresionant, încât oamenii cu experiență au vrut să ia parte la această afacere. Restaurantul pe care îl au Mona Nicolici și Cezar Munteanu își dorește să găzduiască persoane dornice să petreacă un timp de calitate împreună, asemănător cu cel pe care îl au cei doi.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „One table concept”.  Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența.”, a explicat Mona Nicolici, potrivit aceleiași surse.