INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2024, 13:14

Dan Negru, prezentatorul emisiunii The Floor

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul prezentator TV Dan Negru a povestit în exclusivitate pentru kanald.ro despre noul format, quiz-show-ul „The Floor”, dar si despre gestul pe care îl face negreșit de ani de zile înainte să intre pe platourile de filmare.

Într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro, prezentatorul TV Dan Negru a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre noul quiz-show „The Floor”, dar și câteva aspecte importante din viața sa. Acesta este mereu activ în mediul online și totodată la curent cu noutățile din țară sau internaționale. Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă, Dan Negru cucerește în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

Dan Negru, dezvăluiri inedite despre noul format de quiz-show „The Floor”

De curând, Dan Negru a dat startul unui nou format, quiz-show-ul „The Floor”, care a fost deja primit cu încântare de către telespectatori. Cu un mecanism ușor de urmărit și distractiv pentru întreaga familie, emisiunea “The Floor” le oferă telespectatorilor posibilitatea de a-și antrena spontaneitatea și cunoștințele în domenii variate, ce acoperă o gamă largă de preocupări, pasiuni și curiozități.


În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, concurenții intră într-o luptă plină de adrenalină pentru a cuceri întregul teritoriu “The Floor” al emisiunii și pentru a pleca acasă cu premii impresionante. Pe parcursul fiecărei serii complete de joc, desfășurate pe parcursul a patru ediții, concurenții se duelează pentru cucerirea teritoriilor și pentru șansa de a pleca acasă cu premii de sute de mii de lei.

Oamenii au primit noul quiz-show „The Floor” cu brațele deschise. Ce te-a atras la acest format?

M-a atras publicul isteț pe care astfel de show-uri îl au. E o alternativă pe piața media. În țările cu televiziune civilizată, quiz-urile sunt o normalitate la noi însă sunt o raritate. Audiența unui quiz e diferită total de cea a altor programe TV și în lumea civilizată a TV marile branduri, companii caută publicitate în sport și quiz, acolo unde e un altfel de public.

Cel isteț.

Mai ai emoții la filmări?

Emoțiile mari le am eu deși am trecut prin multe premiere TV… Nu am scăpat de ele!

Când nu se află pe platourile de filmare, Dan Negru este activ în mediul online și totodată este în tema cu tot ceea ce se petrece în țară și peste hotare atât pe plan social, cât și politic și publică deseori pe contul sau de Instagram imagini și clipuri uluitoare, însoțite de comentarii obiective și tranșante, prin intermediul cărora aduce la cunoștință

urmăritorilor săi cele mai importante chestiuni.

Ești foarte activ pe rețelele sociale. Cum ți se par reacțiile oamenilor din social media după marea premieră?

Admirabile și încurajatoare, dar eu cred că publicul online e diferit de cel de TV și încet diferența va fi tot mai mare!

Citește și: Test muzical pentru Dan Negru la matinalul de la Radio Impuls: reacția prezentatorului Kanal D la piesa lui Smiley

Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune

Dan Negru a mărturisit că nu crede în superstiții ci are mare încredere în Dumnezeu și întotdeauna s-a ghidat după principii de viață sănătoase. Prezentatorul a dezvăluit că înainte de a începe filmările își face semnul crucii și mereu s-a simțit protejat și ajutat de Divinitate și a reușit să depășească orice impediment sau situație neprevăzută pe platoul de filmare. Mai mult decât atât, prezentatorul TV a declarat că în acest mod a ajuns să ii fie atribuită porecla de “regele audiențelor“.

Există vreo superstiție/obicei de care ții cont înainte de a începe filmările?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu sunt superstițios. Îmi fac o cruce mare înainte de a începe și mi-e de-ajuns. Crucea aia pe care mi-o fac mereu mi-a adus porecla de “regele audiențelor“.

Ce părere ai despre robotul cu tehnologie AI cu care colaborezi la The Floor? Crezi ți-ar putea lua locul în viitor?

Nu cred că tehnologia ne va înlocui degrabă cât despre temerile că e periculoasă, nici atât. Cu o găleată de apă aruncată pe un robot l-ai rezolvat.

Citește și: Debut electrizant pentru „The Floor” la Kanal D! Duminică urmează o nouă ediție cu dueluri spectaculoase!

Dan Negru călătorește foarte mult, atât prin prisma meseriei sale, cât și în calitate de turist și nu se sfiește să publice des imagini și clipuri din locurile pe care le vizitează. Deși adoră să revadă locuri frumoase din România, de multe ori prezentatorul își exprimă regretul și dezamăgirea față de infrastructură precară de care dispune țară noastră în comparație cu alte țări europene.

Călătorești destul de des, ce destinații ai pe lista pentru această toamnă?

Nu le pregătesc dinainte, am multe evenimente pe care le prezint peste tot așa că am șansa să văd țară în lung și-n lat și nu numai. Săptămâna viitoare am un eveniment de prezentat în Londra pentru românii de acolo.

Ți-ar plăcea să îți vezi copiii lucrând în televiziune?

Nu prea…

Care sunt câteva dintre valorile și principiile după care îți ghidezi viața și familia?

Cred că bunătatea e măsura omului. Asta încerc și pe copii să-i învăț. Un om bun nu va putea să fie niciodată învins.