Ogulcan și Aybike își vor întâlni sora. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de vineri, 20 septembrie, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Totul pentru familia mea

Sursa: Captură KANAL D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

În episodul din această seară tot adevărul iese la suprafață, atunci când Cansu, fiica lui Orhan apare în poveste. Bărbatul a avut o scurtă poveste de dragoste cu Ayten, atunci când acesta se afla în armată, iar peste câteva luni s-a căsătorit cu Şengül.

Acesta a fost motivul pentru care Ayten nu a mai putut să îi spună bărbatului că este însărcinată.

Ayten a fost căsătorită de către mama sa, iar după 19 ani, soțul acesteia a avut nevoie de transplant de sânge, moment în care Cansu a aflat că omul nu este tatăl ei, ceea ce a adus un scandal de proporții în familia lui Ayten.

Ogulcan și Aybike nu primesc bine vestea că au o soră, mai ales din cauza atitudinii pe care o are.

Ayten a ajuns să divorțeze de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 19 ani, iar aceasta, împreună cu fiica ei nu au unde să stea, însă Orhan le invită să locuiască la ei temporar. 

Mai jos poți urmări promo pentru episodul serialului “Totul pentru familia mea”:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri.

Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 2 septembrie 2024, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.