Alin Oprea răspunde acuzațiilor făcute de Larisa Uță, în platoul Follow us. Ce spune despre videoclipurile indecente care au dus la destrămarea căsniciei lor: „Să îmi arate și eu îmi asum”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 sep 2024, 16:34

Alin Oprea, invitat în platoul „Follow us”

Sursa: captură video

Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.

Alin Oprea răspunde acuzațiilor potrivit cărora căsnicia s-a destrămat din cauza unor filmulețe indecente găsite de Larisa Uță în telefonul lui. Artistul neagă orice acuzație și, dacă ceea ce susține Larisa ar fi adevărat, atunci așteaptă dovezi concrete din partea ei. 

Citește și: Alin Oprea, mărturisiri neștiute despre scandalul cu Tavi Colen: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic”. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt

Alin Oprea, despre scandalul cu fosta soție

După ce Larisa Uță a fost invitată în timpul podcastul lui lui Bursucu', Alin Oprea a ținut să ofere declarații cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse acum, la trei ani de la despărțirea de fosta soție. 

„E greu de înțeles. Au trecut 5 ani de atunci, de la momentul primei explozii. Nici atunci nu s-a justificat foarte tare toată povestea, pentru că noi știm exact despre ce era vorba.

În 2018, spre final, stabiliserăm un divorț pentru 2020, după ziua Melisei, care urma să împlinească 18 ani. S-au dovedit a fi niște infidelități. Am fi putut să ne despărțim frumos, să ne luăm în brațe, dar nu s-a putut.

Înainte cu o lună de termenul divorțului, ea a explodat. A fost cumva un plan premeditat, părerea mea, ca să nu mai fie ea cea blamată după divorț.

S-a întâmplat să fiu acuzat de infidelitate. Cum aș putea dacă într-un an de zile am stabilit că eu am drepturi și obligația morală să continui fără ea?” spune acesta.

Videoclipul indecent care ar fi dus la ruptura dintre Alin Oprea și Larisa Uță. Cum a reacționat artistul

La trei ani de la divorțul de Alin Oprea, Larisa Uță a vorbit în podcast-ul lui Bursucu despre căsnicia cu Alin Oprea și despre copiii lor.

L-a acuzat pe acesta de infidelitate și a susținut că în telefonul lui, pe când erau căsătoriți, a găsit o filmare cu el și amanta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

„Mă uit în poze, în video. Când ma uit, pornesc un video. Văd o doamnă, cu mișcări suave, stânga, dreapta, înainte, înapoi, cum execută anumite mișcări. Era așezată…. cred că curăța covorul în momentul acela când făcea mișcările. Filmat dintr-un unghi foarte interesant. S-a filmat, nici măcar nu l-a filmat altcineva, el filma chestia asta”, a declarat Larisa Uță.

Ea spune că are dovezi, însă nu le-a arătat niciodată. Aceasta este părerea lui Alin Oprea, care a lămurit situația în platoul emisiunii „Follow us”. Acesta spune că, atunci când fosta soție va veni cu dovezile pe masă, acesta va fi un om asumat. Până atunci, vorbele rămân doar vorbe în vânt. 

„În mod public ne blamăm unul pe celălalt. Eu blamez ceva ce se întâmpla în 2007, 2015. Eu le-am aflat în 2018. Dovezile au fost folosite de mine în procesul de divorț, pe care l-am și câștigat și doamna are să-mi plătească aceste cheltuieli de proces. Am cerut ca procesul să fie privat, tocmai în ideea de a proteja familia.

Ea acum apare și spune niște aberații. Asta mă deranjează. Eu îmi cunosc fosta soție. Ea neagă că a fost o cercetare care ne-a vizat pe noi și firma și au existat niște interceptări telefonice pe care eu le-am văzut. Eu am dovezi, nu discut. Vii și spui de toate, dar n-ai nicio dovadă. Eu am rugat-o, dacă are orice dovadă, să le arate. Spune că are videoclipuri indecente pe care ea le-a văzut cu mine și i-au dat viața peste cap. Să îmi arate și eu îmi asum. Acest filmuleț nu există,” a declarat acesta.

Urmăriți întregul moment cu Alin Oprea în platoul emisiunii „Follow us” în videoclipul de mai jos: