Andreea Mantea, sărbătorită cu mare fast în „Casa iubirii”! Ce cadouri a primit prezentatoarea TV cu ocazia zilei sale de naștere

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 sep 2024, 19:00

Concurenții de la „Casa iubirii” i-au făcut o surpriză Andreei Mantea

Sursa: Captură KANAL D

Ziua de naștere a îndrăgitei prezentatoare de la Kanal D, Andreea Mantea, a fost sărbătorită cu multă emoție în emisiunea „Casa iubirii”, unde concurenții i-au pregătit o surpriză deosebită.

În timp ce Andreea Mantea, prezentatoarea de la „Casa iubirii”, se afla în casa fetelor, băieții au apărut pe neașteptate, cu dulciuri, flori și cadouri speciale, în timp ce îi cântau un entuziast „La mulți ani!”.

Andreea Mantea a fost sărbătorită cu mare fast de concurenții din „Casa iubirii”

Patrick a fost primul care i-a adresat cuvinte de suflet prezentatoarei: „La mulți ani, doamna Andreea! Cea mai tare prezentatoare TV din toate timpurile!”.

Robi a continuat, oferindu-i un buchet de flori din partea lui și a celorlalți băieți: „Eu și băieții v-am luat un buchet de flori. La mulți ani! Să fiți iubită, sănătoasă și tot ce vă doriți!”.

Andreea Mantea a primit bucuroasă florile și le-a mulțumit concurenților pentru gestul lor frumos: „ Ce frumos! Mulțumesc!”. Atmosfera caldă a continuat când Sebastian i-a urat „La mulți ani!” și i-a mulțumit pentru răbdarea pe care o are cu toți participanții emisiunii: „Vă urez un sincer ”La mulți ani!” și foarte multă răbdare cu noi și

multă sănătate!”.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru Robert! Concurentul izbucnește în plâns. Care este motivul?

Unul dintre cele mai emoționante momente a venit din partea Robertei, care i-a oferit Andreei Mantea o carte special aleasă pentru ea: „Și eu am un cadou pentru dumneavoastră. Pentru că mi-ați spus că vă place să citiți și pentru că eu vă consider o femeie foarte puternică, cartea asta cred eu că vi se potrivește cel mai mult”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

Cum a reacționat Andreea Mantea la surpriza făcută de concurenții din „Casa iubirii”

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a fost copleșită de emoții și a mărturisit cât de mult apreciază fiecare concurent și cât de speciale sunt pentru ea persoanele care au trecut pragul emisiunii în acest sezon: „Vă mulțumesc tare, tare mult și nici dacă manifestam, nici dacă îmi doream, nu puteam să am asemenea frumusețe de concurenți aici, în acest sezon.

Îmi sunteți foarte dragi și iată că fiecare sezon vine, în parte, cu persoane speciale. Fiecare dintre voi aveți acel ceva care îmi cucerește un pic din inimă”.

Citește și: Andreea Mantea, secretul unei siluete de invidiat. Vedeta respectă cu sfințenie acest obicei: „Am un amestec”

După acest moment de sărbătoare din „Casa iubirii”, Andreea Mantea a împărtășit cu urmăritorii săi pe Instagram o serie de imagini cu cadourile primite și un mesaj emoționant de mulțumire: „Vă mulțumeeeeeesc din toată inima pentru mesaje,

urări, cadouri și toate gândurile bune! Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, pentru încredere și pentru vorbele voastre frumoase! Pentru mine înseamnă enorm! Vă mulțumesc, mă înclin și vă doresc tot ce este mai bun și bine! Tot ceea ce aveți nevoie să vă găsească! Vă iubesc!”.