În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Autor: Oana Picerea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren va avea parte de o surpriză șocantă.

După ce Ömer reușește să-l prindă pe ucigașul lui Asiye, Aybike și Oğulcan sunt surprinși de oaspetele neașteptat care sosește la ușa casei lor. Apariția, după ani de zile, a fostei iubite a lui tatălui lor, Ayten, bulversează încercata familie, mai ales că femeia vine în fața acestora și cu fiica ei, Cansu, copil pe care îl are în urma relației cu Orhan.

Pentru Akif lucrurile nu merg așa cum și-a dorit, în ceea ce privește relația cu Süreyya.

Deși i-a iertat ultima infidelitate, Nebahat încă are suspiciuni că soțul său nu a renunțat la dragostea pe care o nutrește pentru Süreyya și ”testează” relația celor doi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Așa cum era de așteptat, Süreyya devine geloasă pe relația soților Akif și Nebahat, și face un gest care poate distruge, definitiv, viața bărbatului.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans și momente dramatice, din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D.