Gestul impresionant făcut de Gabriel Vasiliu, în ziua înmormântării soției lui! Mesajul fosului concurent de la „Puterea Dragostei” pentru Ana-Maria Vasiliu

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 sep 2024, 14:02

Gabriel Vasiliu este, și el, prezent, la funeraliile Anei-Maria

Sursa: Facebook Gabriel VGA

După ce i s-a permis să iasă o zi din arest, pentru a-și conduce soția pe ultimul drum, Gabriel Vasiliu a făcut un gest de-a dreptul emoționant pentru ea.

Înainte de a-și lua rămas-bun de la Ana-Maria Vasiliu, Gabriel Vasiliu i-a cumpărat acesteia un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi, care sunt florile ei preferate. Aranjamentul floral a fost însoțit de un mesaj emoționant. Înmormântarea brunetei are loc sâmbătă, 21 septembrie.

Ce mesaj a avut Gabriel Vasiliu pentru Ana-Maria Vasiliu, în ziua înmormântării

Pe panglica de doliu ce însoțea buchetul, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a scris simplu, dar din suflet: „Te iubesc...

soțul”, după cum se poate observa într-o fotografie obținută de WOWbiz. Acest gest simbolic exprimă iubirea lui neclintită pentru Ana-Maria, chiar și în aceste momente sfâșietoare.

Gabriel Vasiliu, fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, trece printr-un moment extrem de dificil, după ce Ana-Maria Vasiliu a fost ucisă în Olanda. Vestea tragică l-a lăsat fără cuvinte și zdrobit de durere. În loc să se pregătească de ziua nunții lor, așa cum visa alături de partenera sa, Gabriel o conduce, acum, pe ultimul drum.

Citește și: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Ce a transmis mama lui Gabriel Vasiliu, înainte de înmormântarea Anei-Maria Vasiliu

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut permisiunea de a părăsi penitenciarul timp de 24 de ore, pentru a participa la funeraliile soției sale și să își ia rămas bun în mod corespunzător. Acest lucru a fost confirmat de mama lui, într-o declarație oferită pentru WOWbiz.

„Fiul meu va fi prezent mâine la înmormântare, după ce șefii de la penitenciar i-au acordat o permisie în ziua funeraliilor.

Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

Citește și: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în rochie albă de mireasă. Tânăra și Gabriel Vasiliu urmau să se cunune religios chiar luna aceasta: „I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb”

Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitiv. Cu mare durere, Gabriel va ajunge la Ploiești de dimineață, la fel ca și noi, familia, nașii și câțiva prieteni, și o va conduce pe Ana, pe ultimul drum. Ce să spun… va fi ziua cea mai grea și cea mai neagră din viața băiatului meu”,  a declarat Tincuța Vasiliu, pentru sursa citată.

Familia și apropiații lui Gabriel se pregătesc, alături de el, pentru această pierdere dureroasă, în timp ce el încearcă să facă față unei suferințe imense. Această tragedie a adus o lovitură grea în viața lui Gabriel Vasiliu, care, după ce și-ar fi ispășit pedeapsa de trei ani, urma să se cunune religios cu Ana-Maria Vasiliu.