Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 sep 2024, 21:00

Antoni a făcut-o pe Rebecca să plângă

Sursa: Captură KANAL D

Rebecca și Antoni nu lasă deloc garda jos și continuă certurile în „Casa iubirii”. Antoni a trecut la jigniri și amenințări, ceea ce a făcut-o pe Rebecca să explodeze și, într-un final, să izbucnească în lacrimi.

Rebecca crede, în continuare, că Antoni ar fi interacționat cu Criss pe la spatele ei, iar acesta ar fi motivul pentru care tânăra a venit în „Casa iubirii”. Din cauză că fosta lui iubită insistă cu aceste acuzații, Antoni a răbufnit și i-a aruncat vorbe grele fetei.

Antoni îi adresează replici acide Rebeccăi

Antoni i-a adus jigniri Rebeccăi și a amenințat-o că, dacă nu încetează cu acuzațiile nefondate, nu va ieși bine din acest conflict: „Tu vrei să intri într-un război cu mine, când tu

știi că la finalul războiului pici prin podea”.

Ulterior, tânăra a avut o ieșire nervoasă și i-a adresat fostului ei partener cuvinte dure. Aceasta l-a numit „josnic” pentru jigniri și amenințări, apoi au început să vorbească unul peste celălalt.

Bianca Giurcă a intervenit în discuția aprinsă a celor doi și a încercat să calmeze spiritele:  „Dar de ce nu vă puneți la o masă, încercați să discutați, să vă rezolvați problemele și să terminați.

Nu-i ok, vă amenințați unul pe altul?”.

Citește și: Se înfiripă o conexiune între Criss și Antoni? „Este pentru prima dată când nu îmi găsesc cuvintele” Rebecca fierbe și ascultă cu mare interes discuția celor doi din grădină

Rebecca, însă, nici măcar nu a vrut să audă de o discuție amiabilă cu Antoni: „Cu cine? Cu omul ăsta care mă jignește non-stop?”.

Ulterior, bruneta s-a retras în bucătărie, la masă, iar Bianca a venit după ea și a sfătuit-o să nu mai intre în certuri cu fostul iubit, întrucât tot ea o să rămână cu imaginea pătată: „Evită-l! Tu acum știi cum o să ieși? Geloasă, ofticată și tu nu ești așa, că tu știi ce știi tu”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos:

Cum reacționează Antoni când o vede pe Rebecca plângând

În timpul discuției cu colega ei, Rebecca a izbucnit în lacrimi, întrucât nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, după cearta cu Antoni. Imaginile cu ea în timp ce plângea au fost difuzate și în casa băieților, însă fostul ei iubit nu a părut deloc mișcat.

„Pot să mă pun cu ea la masă să discut și să-i explic niște chestii, să-i cer niște explicații. Dar, din moment ce vii, fără să discuți cu mine, și să mă acuzi de niște chestii direct așa și s-o faci în mod repetat, fiindcă nu e prima oară când o face, cum pot să mă înțeleg cu ea?”,  a argumentat concurentul.

Citește și: Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Nici pe Criss nu au părut să o impresioneze prea mult lacrimile Rebeccăi: „Să-și asume că o doare și o deranjează că, uite, ea zice că nu și începe să plângă. Deci asta dă dovadă că o deranjează”.

În tot acest timp, Rebecca a spus despre Antoni, printre lacrimi și suspine: „Vine și mă amenință pe conexiune. Pe bune? Stă și mă jignește. Păi eu așa merit?”.