Imaginile durerii la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu! Rudele au leșinat chiar înainte ca tânăra să fie dusă la groapă

Autor: Diana Ghita

Ana-Maria Vasiliu a fost înmormântată

Sursa: Facebook Gabriel VGA; România TV

Ziua de 21 septembrie a adus o durere de neimaginat în familia Anei-Maria Vasiliu. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum la un cimitir din Ploiești.

În loc să sărbătorească nunta, așa cum plănuiau, familia și prietenii apropiați s-au adunat pentru a o înmormânta pe Ana-Maria Vasiliu, sfâșiați de pierderea neașteptată și violentă a acesteia.

Cum a decurs înmormântarea Anei-Maria Vasiliu

Gabriel Vasiliu, fostul concurent al emisiunii „ Puterea Dragostei” și soțul Anei-Maria, deși se află în detenție, a obținut permisiunea de a părăsi penitenciarul pentru 24 de ore.

Astfel, a putut fi prezent la ceremonia funerară, alături de cei dragi, și a avut ocazia să-și ia rămas bun de la soția sa.

Ceremonia a fost una încărcată de simbolism și emoție. Trupul neînsuflețit al Anei-Maria a fost depus într-un sicriu alb din lemn masiv, acoperit de aranjamente florale și coroane funerare aduse de familie și prieteni. Într-un gest profund emoționant, tânăra a fost îmbrăcată în rochia de mireasă pe care ar fi trebuit să o poarte în ziua nunții sale și a lui Gabriel.

Citește și: Gestul impresionant făcut de Gabriel Vasiliu, în ziua înmormântării soției lui! Mesajul fosului concurent de la „Puterea Dragostei” pentru Ana-Maria Vasiliu

În semn de iubire și respect, soțul Anei-Maria Vasiliu a adus la căpătâiul ei un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi, florile preferate ale ei. Pe o panglică neagră, care înconjura buchetul, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a scris un ultim mesaj pentru soția lui: „Te iubesc...

soțul”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Rudele Anei-Maria Vasiliu au leșinat chiar înainte să fie dusă la groapă

Pentru familia și prietenii răposatei, ziua a fost insuportabil de grea. Mulți dintre cei prezenți la ceremonie nu au reușit să-și stăpânească emoțiile și au cedat în fața durerii. Unele cazuri au necesitat intervenția medicilor, întrucât câteva dintre rudele Anei-Maria au leșinat. Medicii au oferit primul ajutor rudelor afectate, după cum relatează RTV.

Moartea Anei-Maria rămâne învăluită în mister, întrucât este o tragedie care a șocat pe toată lumea.

Tânăra a fost găsită fără viață într-o locuință din Olanda, într-un caz considerat o crimă cu sânge rece, a cărei rezolvare este încă în curs de investigare.

Pierderea ei lasă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o, iar Gabriel Vasiliu se confruntă acum cu durerea de a-și îngropa soția în locul zilei fericite pe care o așteptau amândoi. 

Citește și: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Familia tinerei aruncă bomba cu doar câteva zile înainte de înmormântare

„Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți. Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitiv”,  a declarat mama lui Gabriel Vasiliu, înainte de înmormântare, pentru WOWbiz.