Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 sep 2024, 17:40

Robert aruncă bomba în Gală

Sursa: Captură KANAL D

Robert a făcut niște dezvăluiri neașteptate în Gala de duminică, 22 septembrie, din „Casa iubirii”. Acesta a spus că, inițial, scopul lui nu a fost să își facă o relație.

Robert a explicat că, în momentul în care s-a înscris la emisiunea „Casa iubirii” a fost, mai mult, curios de cum va fi această experiență și de cum este să trăiască un nou stil de viață, iar scopul de a-și găsi jumătatea a fost pe plan secund, pentru el.

Cum reacționează Giuly când află că Robert nu a venit în „Casa iubirii” să-și găsească iubită

Concurentul a avut intenția de a interacționa cu fetele și de a intra într-un cuplu, însă nu a gândit lucrurile pe termen lung. Mai exact, acesta nu s-a așteptat ca, în cadrul show-ului, să își găsească dragostea adevărată și o persoană cu care va dori să plece acasă și să-și construiască un viitor împreună, așa cum are de gând să facă cu Giuly.

Robert: „Sunt mândru că mi-am făcut o relație în emisiune și, pe lângă asta, m-am îndrăgostit cu adevărat, ceea ce pentru mine este cel mai bun lucru pe

care l-am putut face aici”.

Andreea Mantea: „De asta suntem aici, nu să jucăm șah”.

Robert: „Da, dar eu vă zic sincer, eu nu am venit aici să-mi găsesc iubită. Nu era ca și cum nu eram în stare să-mi găsesc o iubită afară, cine spune c-a venit aici să se îndrăgostească minte (...) A fost magie, am întâlnit-o pe ea aici, s-a întâmplat ”. 

Citește și: Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

Chiar dacă, pentru câteva clipe, Giuly a păstrat tăcerea, i-a dat dreptate partenerului său, întrucât, și ea, a venit cu alte gânduri în emisiune. Aceasta ar fi vrut să vadă cum este experiența și după câteva luni să plece acasă, însă faptul că s-a îndrăgostit de Robert a făcut-o să rămână.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Cine își dorește mai mult să părăsească „Casa iubirii”, dintre Robert și Giuly

Acum, tânărul consideră că nu mai are de ce să rămână în „Casa iubirii” și că este momentul să își continue povestea de dragoste cu Giuly în afara competiției. Inițial, iubita lui l-a încurajat să continue experiența în cadrul emisiunii, dar, într-un final, Robert a ajuns la concluzia că nu mai are de ce să rămână, întrucât întreg contextul îi face mai mult rău.

Giuly: „Noi ne-am dorit mereu să ne ducem relația la un alt nivel și ne-am gândit mereu la asta și asta ne încântă foarte mult, gândul de a ieși și de a sta mai mult timp împreună. Dar, având în vedere că ne-am cunoscut aici și că suntem în competiție, l-am încurajat să trăim experiența asta la maxim, cât se poate. Dar, într-adevăr, el mereu mi-a spus că nu prea se regăsește aici”.

Andreea Mantea: „Tu nu ți-ai dorit niciodată să părăsești competiția? Doar Robert și-a dorit să părăsească competiția?”.

Giuly: „Ba da, mi-am dorit și îmi doresc, în momentul în care văd că lui nu-i place deloc aici”.

Citește și: Robert și Giuly, date neașteptat la hotel! Concurentul și-a vizitat iubita pentru a afla cum se simte! „Am niște emoții de nu mai pot!”

Chiar dacă Robert și-a dorit, inițial, să încerce un stil de viață diferit, cu trecerea timpului, și-a dat seama că această experiență nu este pentru el și că îi era mai bine înainte să intre în „Casa iubirii”. De asemenea, teoria că Patrick ar fi chemat-o pe Bianca Giurcă în emisiune, întrucât ar fi avut o relație în afara show-ului, l-a făcut și mai mult pe Robert să vrea să plece acasă.

„Este o implicare prea multă psihică, pentru mine, și nu-mi face bine. Nu-mi face bine pentru că eu văd foarte multe lucruri și eu am o viziune mai amplă și, având această viziune mai amplă, mie îmi face rău să bag în seamă toate detaliile”,  a mai explicat Robert.