Gestul uimitor făcut de Robi, după ce Teodora a obținut cecul! Concurentul de la „Casa iubirii” i-a surprins pe toți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 sep 2024, 21:00

Favorita telespectatorilor din această săptămână este Teodora. Tânăra s-a arătat foarte recunoscătoare pentru susținerea oamenilor de acasă și, ulterior, s-a întors la locul ei. În acel moment, Robi a făcut un gest surprinzător.

Spre surprinderea tuturor, inclusiv a Andreei Mantea, Robi a făcut un gest venit din suflet pentru Teodora. După ce prezentatoarea de la „Casa iubirii” i-a înmânat cecul frumoasei brunete, concurentul a strâns-o în brațe și a pupat-o.

Ce a spus Teodora, după ce a obținut cecul

Înainte de momentul emoționant dintre Robi și Teodora, Andreea Mantea, ca de fiecare dată, a creat un mic moment de suspans, înainte de a anunța concurentul favorit al săptămânii.

„Favoritul din această săptămână, mai exact, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în această săptămână, cel care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, care va avea imunitate în această gală este Teodora. Felicitări!”, a spus prezentatoarea.

Ulterior, Teodora a venit să-și ridice premiul și, înainte de a se întoarce la locul ei, a ținut să le mulțumească atât persoanelor care o admiră și o susțin, cât și celor care o critică, întrucât consideră că are lucruri de învățat din partea ambelor categorii.

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos: 

Citește și: Robi renunță să mai forțeze lucrurile cu Teodora: „E înjoseală ce fac”. Cum reacționează concurenta de la „Casa iubirii”, după ce l-a invitat în camera roșie

„Deși am foarte multe păreri negative și critici în online, eu le mulțumesc tuturor, pentru că, până la urmă, și din acelea am ceva de învățat.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care îmi sunt aproape și care mă susțin, indiferent de situație. Mulțumesc!”, a spus concurenta de la „Casa iubirii”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Ce a spus Robi după ce a îmbrățișat-o și a pupat-o pe Teodora

Înainte de a se duce la locul ei, Robi s-a ridicat de pe scaun, a îmbrățișat-o și a pupat-o pe obraz pe Teodora. Chiar dacă, în edițiile anterioare ale emisiunii, Teodora a încetat cunoașterea cu Robi, la sfatul părinților ei, iar acesta a fost foarte dezamăgit din cauza acestei situații, se pare că nu îi poate purta ranchiună tinerei și că, încă, mai simte ceva pentru ea.

Cu toții au fost surprinși de gestul lui Robi, inclusiv prezentatoarea de la „Casa iubirii”, întrucât, în episodul de vineri, acesta a adoptat o atitudine foarte rece față de Teodora.

Andreea Mantea: „Parcă zici că l-ai luat tu”.

Robi: „Păi mă bucur! Felicitări, Teodora!”.

Citește și: Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

După acest moment, Andreea Mantea a trecut mai departe și a dat start votului pentru liderii caselor de săptămâna viitoare, însă nu înainte de a anunța dacă gala de astăzi este una cu eliminare sau nu: „Este o gală fără eliminare, dar tot veți vota, mai exact liderii caselor”.