O tănără proaspăt absolventă de Medicină a murit la doar 24 de ani. Aceasta se întorcea de la mănăstire împreună cu iubitul ei! Tânărul se află în stare gravă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 sep 2024, 13:14

O tânără în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Sursa: Facebook

O tânără proaspăt absolventă de Medicină și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier. Aceasta se afla pe motocicletă cu un alt tânăr, grav rănit în urma impactului.

Tragedie pe un drum din Bistrița-Năsăud, acolo unde o tânără în vârstă de 24 de ani, proaspăt absolventă de Medicină și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier. Aceasta se afla pe motocicleta care a intrat frontal într-un autoturism, iar în urma impactului a suferit leziuni fatale.

Citește și: A murit în drum spre spital. O tânără de doar 24 de ani a murit după ce motocicleta pe care se afla alături de iubitul ei a intrat frontal într-o mașină

Tânăra în vârstă de 24 de ani era proaspăt absolventă de Medicină

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă, iar echipajele medicale sosite la fața locului au găsit-o în stop cardio-respirator și, deși au reușit să o resusciteze, inima ei a cedat din nou pe drumul spre spital, fiind imposibil de readus la viață. Din primele informații, tânăra decedată era iubita șoferului de motocicletă și sora unui coleg de muncă al acestuia.

Potrivit răsunetul.ro, tinerii se întorceau de la Mănăstirea Rohia, unde tânăra a mulțumit pentru reușita examenelor la Medicină.

Potrivit observatornews.ro, motociclistul, un tânăr de 23 de ani, angajat al Penitenciarului Dej, a fost grav rănit, suferind o fractură deschisă la un braț și necesitând îngrijiri urgente. Prietenii și colegii lui au lansat un apel pe rețelele de socializare pentru donarea de sânge, în speranța că își va reveni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Citește și: Tată și fiică, loviți de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni, în Sibiu! Fetița este intubată. Care este starea bărbatului

„Din păcate seara trecută s-a întâmplat o tragedie! Colegul nostru Lărgean Robert, șef de tură la Penitenciarul Spital Dej, pe care îl cunoaștem majoritatea pentru că a fost ani la rând in practică la noi în unitate a avut un grav accident cu motocicleta, coliziune frontală cu un autoturism! În urma accidentului iubita lui (care este sora unui coleg de-al nostru) a decedat! Snpp Bistrița organizează pentru Robert o campanie de donare de sânge Marți 24.09.2024,

începând cu ora 08:00 la care sunt invitați cât mai mulți colegi; Membri de sindicat sau nu, din sistemul penitenciar sau din orice altă zonă, toată lumea este bine venită să ajute la acest caz!”, se arată în mesajul postat de SNPP Bistrița, pe Facebook.

Șoferul autoturismului implicat în coliziune a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Din cauza stării critice a motociclistului, nu s-a putut efectua testarea alcoolemiei în cazul său. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.