Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 sep 2024, 10:21

O tânără însărcinată și un bărbat în vârstă de 68 de ani au fost atacați de urs.

Sursa: Pixabay

O fată de 14 ani, însărcinată, și un bărbat de 68 de ani au fost răniți de un urs, duminică seară, în localitatea Crizbav.

Incident grav în județul Brașov, acolo unde o fată de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani au fost răniți de un urs în localitatea Crizbav, notează adevărul.ro. Autoritățile au intervenit de urgență, iar un mesaj de avertizare RO-Alert a fost trimis locuitorilor din zonă.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un om a servit urșilor miere în boluri! A surprins tot momentul pe înregistrare

Tânăra atacată de urs este însărcinată în șase luni

Potrivit informațiilor oferite de ISU Brașov, adolescenta, însărcinată în șase luni, a suferit două răni superficiale în zona rinichiului drept și o plagă profundă în fesa dreaptă. Ea a fost transportată rapid la Maternitatea Brașov pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Momentul înfiorător în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan! Șoferul autoturismului a filmat totul

În același incident, bărbatul de 68 de ani a fost grav rănit, suferind multiple plăgi la nivelul capului și scalpului. Acesta a fost dus de urgență la Spitalul Județean Brașov pentru tratament.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

”Ambele persoane sunt conștiente și vor fi transportate la unitățile spitalicești pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Braşov, citat de news.ro.

Autoritățile au emis mesaje RO-Alert

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și un echipaj de jandarmi pentru a asigura siguranța în zonă și a acorda ajutor victimelor.

Ambele persoane atacate erau conștiente la momentul preluării și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Citește și: Bărbat atacat de urs în stațiunea Colibița. În ce stare a fost găsită victima după ce a suferit mai multe răni la mâini și la cap

În timpul operațiunii, populația a fost avertizată să rămână vigilentă și să evite zonele periculoase.