Laura Cosoi, sărut pasional cu artistul Jorge. Care este adevărul din spatele imaginilor incendiare

Autor: Diana Bostan

Laura Cosoi, sărut pasional cu Jorge.

Sursa: Instagram: Laura Cosoi/ Captură YouTube

În cadrul emisiunii ”Follow us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezbătut ultimele apariții ale Laurei Cosoi. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze incendiare!

Laura Cosoi a avut parte de o apariție provocatoare. Vedeta a depășit orice reținere și s-a sărutat cu pasiune cu Jorge și a avut un dans senzual alături de Toto Dumitrescu. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit despre ce e vorba.

Citește și: Laura Cosoi a născut! Numele deosebit pe care vedeta i l-a pus celei de a patra fetițe pe care o are cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi, dans lasciv alături de Toto Dumitrescu și sărut pasional cu Jorge

În cadrul emisiunii ”Follow us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezvăluit ce se ascunde în spatele aparițiilor incendiare pe care Laura Cosoi le-a avut în ultima perioadă. Ei bine, nu este vorba de apropieri reale, ci despre un rol. Vedeta va juca în ”Retreat la Vama Veche”, un film de Sergiu Nicolaescu.

Laura Cosoi este o vedetă de top în România, cu un număr impresionant de admiratori. Deși nu toți fanii ei sunt la curent, actoria reprezintă una dintre marile sale pasiuni. Cei care au tânjit să o vadă din nou în această postură vor avea ocazia să o descopere în roluri captivante.

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri despre sexul bebelușului: „Doamne ajută să fie sănătos…”. Cum a reușit actrița să se dea de gol

Teo Trandafir: Nu înțelegeam ce e cu pupificarea asta. Bineînțeles că era vorba de un film. ”Retreat la Vama Veche”. Filmul este făcut de Sergiu Nicolaescu, scenariu, și Petre Năstase regie. Și va fi foarte fun.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Deși în viața reală, Laura Cosoi este o femeie gingașă și discretă, aceasta interpretează un rol inedit, unde o aduce la viață pe Dana, un personaj care a provocat-o să iasă complet din zona sa de confort. Spre deosebire de Laura, Dana este o persoană nonconformistă și extrovertită, care refuză să se conformeze regulilor.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit despre provocările întâmpinate de actori în timpul filmărilor

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au discutat deschis despre dificultățile pe care le întâmpină actorii în timpul filmărilor, într-o conversație plină de sinceritate. Ilinca Vandici a subliniat cât de greu este să interpretezi un personaj care nu seamănă deloc cu tine.

Ilinca Vandici: Cred că cea mai mare provocare pentru un actor este tocmai să joci un rol care e la 180 de grade de tine.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Teo Trandafir a adăugat o notă de umor, împărtășind din experiențele sale: „Se poate și mai rău decât pupificarea. Eu am văzut niște scene... cu plapuma în cap, văzute de mine, pe set”.

Ilinca Vandici: Am avut și eu o scenă la duș. Se filmau picioarele, aveam lenjerie. Dar s-a filmat o bucățică de spate, s-au filmat picioarele. Nimic exagerat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.