Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și un cer însorit: Cum va fi vremea în țară marți, 24 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 sep 2024, 14:35

Vreme marți, 24 septembrie 2024

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 24 septembrie 2024, vremea o să fie caldă și cerul o să fie însorit. Află cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo pentru ziua de 24 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se încălzește în perioada următoare. În România temperaturile o să crească pe parcursul acestei săptămâni, astfel încât valorile maxime din termometre vor ajunge la 30 de grade Celsius.

Nu sunt așteptate precipitații însemnate pe parcursul zilei de marți, 24 septembrie 2024. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 de grade Celsius, iar cele minime între 24 și 30 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 17 septembrie 2024.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi caldă, cu un soare strălucitor pe cer. Indicele UV va fi de 4 din 11, iar apa mării va avea 22,3 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius. Vântul va sufla variabil dinspre E.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 24 septembrie 2024.

Citește și: Directorul ANM anunță schimbări drastice ale vremii: Vin furtuni puternice, iar temperaturile vor scădea brusc

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul o să fie însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla dinspre S. Temperatura maximă a zilei va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Cerul se va acoperi de nori pe parcursul nopții, însă nu o să cadă precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat, dar soarele o să apară pe parcursul zilei, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 28 de grade

Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h, iar temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate precipitațiile.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi însorit, iar vântul va sufla cu 9 de km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații, deși cerul o să fie acoperit de nori pe parcursul nopții. 

Citește și: Ciclonul care lovește Europa ajunge și în România. În ce regiuni se vor înregistra furtuni și scăderi drastice de temperatură

Vremea în Craiova

În Craiova cerul o să fie acoperit de nori, însă soarele o să apară, iar indicele UV va fi de 3 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade Celsius. Cerul o să fie înnorat, însă precipitațiile nu o să cadă în Craiova pe parcursul zilei de marți, 24 septembrie 2024. 

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caldă, însă locuitorii trebuie să se pregătească pentru o înnorare accentuată, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Pe parcursul nopții sunt așteptate câteva averse.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.