Neslihan Atagül s-a afișat cu burtica de graviduță. Actrița din ”Fiica ambasadorului” și Kadir Doğulu au anunțat deja sexul copilului

Autor: Diana Bostan

Neslihan Atagül este însărcinată cu primul ei copil.

Sursa: Instagram: Neslihan Atagul

Neslihan Atagül a postat noi imagini cu burtica de graviduță. Actrița este la prima sarcină și le-a dezvăluit deja fanilor care este sexul bebelușului.

Neslihan Atagül, cunoscută pentru rolurile din serialele „Fiica ambasadorului” și „Dragoste infinită”, trăiește una dintre cele mai fericite perioade din viața ei, fiind însărcinată pentru prima dată. Actrița în vârstă de 31 de ani și soțul ei, Kadir Doğulu, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Citește și: Topul celor mai memorabile cupluri din serialele turcești. Protagoniștii au cucerit inimile telespectatorilor prin poveștile lor de dragoste

Actrița se mândrește cu burtica de graviduță

Recent, Neslihan a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini cu burtica de gravidă, însoțite de un mesaj emoționant. „Sunt fericită! Foarte fericită! Suntem foarte fericiți, alături de soțul meu, de familia mea, de copilul nostru, pe care îl așteptăm cu nerăbdare. Vă mulțumesc pentru urările, rugăciunile și sprijinul vostru. Mă bucur că sunteți și voi aici!” a

transmis Neslihan Atagül, pe Instagram.

Citește și: Top 10 cele mai talentate și carismatice actrițe din serialele turcești! Iată ce loc ocupă Zeynep Farah Abdullah, protagonista serialului Vinovați de iubire

În plus, Neslihan a dezvăluit în cadrul unei emisiuni din Turcia, faptul că așteaptă un băiețel. Actrița a povestit cum vestea sarcinii a fost o surpriză pentru ea și Kadir, iar momentul în care i-a dat vestea soțului ei a fost unul plin de bucurie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

„Această veste bună a fost o adevărată surpriză pentru noi.

Când am aflat a fost minunat pentru mine, dar mai ales pentru soțul meu. I-am spus într-un mod foarte simplu. Am început să râdem de bucurie și am râs timp de 15 minute .”, a spus actrița, potrivit tvmania.ro.

Cum s-au cunoscut Neslihan Atagül și Kadir Doğulu

Neslihan și Kadir, căsătoriți de opt ani, au format un cuplu îndrăgit, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Un destin la răscruce”.

În ciuda zvonurilor despre infidelitățile lui Kadir, cei doi au rămas discreți și nu au permis ca problemele personale să ajungă în ochii publicului, consolidându-și relația în timp.

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului Dragoste infinită, prima apariție cu burtica de gravidă! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică în vacanță, alături de familia sa

Acum, la opt ani de la nuntă, cuplul se pregătește să înceapă o nouă etapă a vieții lor, devenind părinți pentru prima dată.

Neslihan este cunoscută pentru rolurile sale principale în seriale de televiziune extrem de populare atât în Turcia, cât și internațional. Printre cele mai notabile producții în care a jucat se numără: "Kara Sevda" (Dragoste infinită), Neslihan devenind faimoasă la nivel mondial pentru interpretarea personajului Nihan Sezin.

Actrița a impresionat și prin rolul său din Sefirin Kızı" (Fiica ambasadorului), acolo unde a interpretat-o pe Nare, însă aceasta a fost nevoită să părăsească producția din cauza unor probleme de sănătate.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.