A murit sub privirile nepoților săi. Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla a fost spulberată de o mașină pe un drum din Brașov. Unul din nepoți se află în stare gravă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 sep 2024, 08:58

Un bărbat de 72 de ani și-a pierdut viața, iar cei trei nepoți care îl însoțeau au fost răniți, unul fiind în stare gravă

Sursa: ezs.ro

Un bărbat de 72 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident cumplit ce a avut loc pe un drum din județul Brașov, între comunele Apața și Măieruș. Nepoții lui au fost transportați la spital, unul din ei fiind în stare gravă.

Bărbatul de 72 de ani nu a mai avut nicio șansă și s-a stins sub ochii nepoților. Aceștia sunt și cei care îl însoțeau pe bărbat și au suferit răni, unul din ei fiind transportat în stare gravă la spital.

Citește și: El este Robert, tânărul implicat în accidentul de motocicletă în care iubita lui și-a pierdut viața. Apropiații fac apel pentru donare de sânge, după ce acesta a suferit mai mult operații

Cum s-a petrecut accidentul

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum între comunele Apața și Măieruș, unde o mașină condusă de un bărbat de 58 de ani a intrat în coliziune cu o căruță. Mașina a lovit violent din spate căruța în care se aflau victimele.

Imediat după producerea accidentului, autoritățile au mobilizat mai multe echipaje de salvare, inclusiv un elicopter SMURD pentru a facilita transportul rapid al victimelor.

Intervenția a fost una complexă, dat fiind gravitatea situației, și s-au luat măsuri pentru ca minorii să primească îngrijiri medicale cât mai repede posibil.

În urma impactului, căruța a fost distrusă complet, iar bărbatul de 72 de ani a suferit răni extrem de grave. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să-i salveze viața.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

„Am auzit că i-a luat în plin. Nu i-a văzut, nu știu. O fi fost atent la telefon, la ceva. Putea să îi vadă că e zi”, spune un localnic, conform ȘtirileProTV.

Unul din nepoți este în stare gravă

Pe lângă bătrân, în căruță se aflau și cei trei nepoți ai săi, în vârstă de 11, 14 și 16 ani.

Toți au fost răniți, unul dintre minori fiind în stare critică și necesitând intubare. Victimele au fost transportate de urgență la spital, unde medicii încearcă să le salveze viața.

Ciprian Sfejrea, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov: „Erau în stare gravă, politraumatizați. S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale victimelor, iar ulterior acestea au fost transportate de către elicopterul SMURD și ambulanțele SMURD la Spitalul de Pediatrie Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate”.

Accidentul a provocat și blocaje majore pe ambele sensuri de circulație. Traficul a fost deviat și restricționat pe parcursul desfășurării cercetărilor la fața locului.

Conducătorul autoturismului implicat în accident, un bărbat de 58 de ani, a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.