Andreea Antonescu a fost găsită! Cine a identificat-o pe minora de doar 16 ani

Autor: Laura Macovei

Minora a fost găsită și s-a întors în brațele familiei

Sursa: Facebook

O adolescentă de 16 ani din Brașov, pe nume Andreea Antonescu, a fost găsită, după ce familia a făcut un apel pentru găsirea minorei și a alertat autoritățile.

Andreea Antonescu, minora declarată dispărută în data de 23 septembrie, a fost găsită, au anunțat autoritățile brașovene. 

Citește și: Unde au fost găsiți gemenii Marian și Gheorghe, dispăruți în urmă cu câteva zile din Târgu Jiu. Incredibil ce au putut face cu banii sustrași din casă

Adolescenta dispărută a fost găsită

O adolescentă de 16 ani din Brașov, pe nume Andreea Antonescu, a fost declarată dispărută în cursul zilei de luni, 23 septembrie.

Familia și prietenii săi au fost extrem de îngrijorați și au lansat un apel public pentru a cere ajutorul comunității în găsirea ei. 

Conform polițiștilor, fata ar fi părăsit domiciliul la data de 23 septembrie și nu a mai revenit, astfel că familia a intrat în panică și a alertat autoritățile. 

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că 𝐀𝐍𝐓𝐎𝐍𝐄𝐒𝐂𝐔 𝐂𝐎𝐑𝐍𝐄𝐀𝐍𝐔-𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐄𝐀, în vârstă de 15 de ani, ar fi plecat voluntar în

data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, de la domiciliul său din municipiul Brașov, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Persoana căutată (foto) are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1,60 metri, păr șaten-lung, ochi verzi, constituție atletică, față rotundă.

La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz și purta pantaloni ce culoare vișinie.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112,” transmitea

ieri Poliția Brașov pe pagina de Facebook. 

Citește și: Povestea românului devenit erou în Italia. Lucian a găsit un portofel cu 500 de euro, iar gestul de după a fost lăudat de o întreagă comunitate

În cele din urmă, minora a fost găsită și s-a întors în brațele familiei. Tot Poliția a confirmat pe rețelele sociale identificarea fetei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.