Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant și plin de iubire pentru cea mai importantă femeie din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2024, 13:14

Celil Nalçakan, actorul din producția Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

Celil Nalçakan, care joacă rolul Akif în serialul Totul pentru familia mea, a transmis un mesaj plin de emoții și iubire pentru cea mai importantă femeie din viața sa! Iată ce a publicat celebrul actor pe contul lui de Instagram!

Celil Nalçakan se numără printre cei mai apreciați actori și cântăreți ai momentului în Turciei. Chiar dacă are deja 46 de ani, îndrăgitul actor își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de anvergură atât în domeniul actoriei, cât și în muzică. Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal Akif, care i-a adus un plus de celebritate și pe plan internațional, dar și multe premii și distincții importante.

Dincolo de platourile de filmare și de concertele sale, renumitul actor este un familist convins. De curând, acesta i-a transmis un mesaj emoționant celei mai importante femei din viață să, cu ocazia aniversării sale.

Celil Nalçakan, mesaj emoționant și plin de iubire pentru cea mai importantă femeie din viața lui

Celil Nalçakan a devenit cunoscut publicului din România încă din anul 2021, când a început să joace în serialul Totul pentru familia mea.

Personajul sau, Akif Atakul a devenit din ce în ce mai apreciat în ciuda valențelor sale negative. Însă talentul și pasiunea dovedite de celebrul actor au dat naștere unui personaj bine conturat și complex.

Citește și: Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de pomină în mediul online! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs celebrul actor

Când nu se află pe platourile de filmare sau pe marile scene, Celil este un familist convins și adoră să petreacă timpul liber alături de părinți și de Esranur, sora lui mai mică. Pe 7 septembrie, renumitul actor a postat o imagine emoționantă cu părinții săi în mediul online și a adăugat un mesaj încărcat de iubire pentru mama să, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Dumnezeu să te binecuvânteze pe ține și pe tatăl meu, pe Esranur și pe mine! Iritabilitatea ta, rebeliunea, liniștea și bunătatea ta sunt darurile tale pentru mine! La mulți ani, draga mea mamă... 75 este doar un număr, dragă mea!”, a scris celebrul actor pe contul lui de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Celil Nalçakan, evoluție spectaculoasă în domeniul actorie și în muzică

Celil Nalçakan a venit pe lume în anul 1978, în orașul Sivas, din Turcia, unde a crescut și a studiat peste ani. El și sora lui mai mică au primit o educație exemplară și riguroasă din partea părinților, care au făcut multe sacrificii pentru a le asigura un viitor frumos. Deși visase încă din perioada copilăriei să devină un actor celebru, după încheierea liceului, ambițiosul Celil s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas.

Citește și: Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității. Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Treptat a conștientizat faptul că nu va putea renunța la marele lui vis și a revenit la muzică și actorie, domeniile sale de suflet. Acesta s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul aceleași Universități, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit actor cu drepturi depline și în paralel s-a perfecționat și în domeniul muzical.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.