Rebecca, devastată după camera roșie cu Antoni. Concurenta a izbucnit în lacrimi când a vorbit de mama ei: „Mă doare s-o văd așa”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 sep 2024, 14:53

Rebecca de la ”Casa iubirii”, în lacrimi.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Rebecca îl cheamă pe Antoni în camera roșie pentru a-și cere scuze, însă reacția concurentului a făcut-o pe Rebecca să izbucnească în lacrimi.

După videoclipul viral, Rebecca nu-și mai găsește liniștea în ”Casa iubirii”, simțind că toată lumea s-a întors împotriva ei. Concurenta a izbucnit în lacrimi după discuția cu Antoni din camera roșie, susținând faptul că cea mai afectată este mama ei.

Citește și: Rebecca și Antoni, o ultimă întâlnire în camera roșie: „Vreau să avem o discuție de final! Merită asta din partea mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi

Rebecca și-a dorit să discute cu Antoni în camera roșie

După discuțiile din ediția de ieri, Rebecca și-a dorit să vorbească cu Antoni în camera roșie, însă lucrurile nu s-au desfășurat așa cum ea și-ar fi dorit. Antoni a preferat să păstreze distanța față de Rebecca, lucru care a dărâmat-o pe concurentă.

Citește și: Schimbare de look pentru Ștefania de la Casa Iubirii! Imaginile în care fosta concurentă e greu de recunoscut

Rebecca susține că Antoni are în continuare sentimente față de ea, motiv pentru care a fost atât de afectat de videoclipul ce a circulat în mediul online. Bruneta este de părere că Antoni are ego-ul rănit și de asta reacționează așa.

Rebecca: Ego-ul tău e foarte rănit. Dacă nu te interesa spuneai: ”Da Rebecca, e ok. Eu oricum am trecut peste”.

Tu ai în continuare o atitudine prin care vrei să-mi faci rău și să mă înjosești. 

Antoni a mărturisit că atitudinea lui nu este pusă pe baza sentimentelor rănite, ci susține că se simte înjosit. Spre dezamăgirea Rebeccăi, acesta a spus că nu are ce discuta cu Rebecca în camera roșie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Antoni: Eu mă simt înjosit. Eu am fost pus într-o ipostază fără să fac nimic. Mă simt înjosit. Simplu. Nu cred oricum că avem ce să vorbim. 

Rebecca: Ok. Viață frumoasă!

Rebecca a izbucnit în lacrimi după discuția cu Antoni

După dezamăgirea trăită în camera roșie, Rebecca a mers în grădină, acolo unde nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Bruneta a dezvăluit faptul că a vrut doar să-și ceară scuze, știind că o împăcare între cei doi ar fi imposibilă.

Citește și: Andreea Mantea îl contactează pe fostul iubit al Rebeccăi! Care este, de fapt, relația dintre cei doi? Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Rebecca: Stau aici să ce? Să mă înjosească Antoni în ultimul hal? Eu te chem să-mi cer scuze. Nu am sărit pe tine, am zis doar că-mi pare rău. Eu nu știam ce o să urmeze, nu știam că o să țin la el atât de mult.

Bruneta susține că toată această situație se revarsă asupra mamei sale, aceasta fiind extrem de afectată de tot ce se spune în mediul online. Rebecca a mărturisit că vrea doar puțină înțelegere din partea lui Antoni, nu ca acesta să pună sare pe rană.

Rebecca: Nu plâng pentru mine, plâng pentru mama mea. Lumea vorbește și nu poate să-mi ia apărarea, toată lumea e împotriva mea. Mă doare s-o văd așa din cauza prostiilor pe care le fac eu. El nu dă în mine când face asta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.