Fostul iubit al Rebeccăi, intervenție în direct în ”Casa Iubirii”. Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi? Primele declarații

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 sep 2024, 21:44

Fostul iubit al Rebeccăi a intervenit în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Andreea Mantea a decis să facă lumină în cazul Rebeccăi, motiv pentru care l-a contactat pe fostul iubit al Rebeccăi.

Andreea Mantea a luat legătura cu fostul iubit al Rebeccăi, iar tânărul a făcut lumină în ceea ce privește videoclipul viral cu aceasta, dar și în ceea ce privește relația lor. Iată ce dezvăluiri a făcut!

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Care este adevărul despre filmulețul în care apar cei doi

Întrebat de videoclip, acesta susține că totul ar fi fost în spirit de glumă. Cât despre motivul pentru care a înregistrat-o, tânărul susține că a fost puțin gelos și ar fi dorit să se răzbune, dar că nu el ar fi publicat videoclipul pe TikTok.

Privind în spate, tânărul susține că a realizat că este greșit ceea ce a făcut, așa că a șters imediat videoclipul.

Cu toate acestea, filmarea a fost preluată și distribuită de alți internauți.

Citește și: Răsturnare de situație în ''Casa iubirii''! Cu cine s-a văzut Rebecca în afara emisiunii? Pe rețelele sociale circulă un videoclip compromițător cu tânăra în compania unui alt bărbat

Fostul iubit al Rebeccăi: Sincer, am fost puțin gelos pe chestia asta și v-am zis, a fost strict în spirit de glumă, pentru că știam că-i place de el.

Weekend-ul ăsta trebuia să iasă la o petrecere, la care aș fi vrut și eu să merg, dar nu am mai mers. Și am zis să mă răzbun, să zic așa, a fost o prostie. Nu știu de ce am făcut treaba asta, dar am realizat destul de repede și am șters-o. 

Deși a mărturisit că ar fi făcut totul din gelozie, tânărul a revenit asupra declarațiilor sale, dezvăluind faptul că prietenii lui au publicat videoclipul de pe contul său, iar el l-ar fi șters în momentul în

care ar fi văzut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Fostul iubit al Rebeccăi: Păi, prietenii mei, da, prietenii mei la care eram la petrecere. Dar eu am văzut acea postare și am șters-o, cu mâna mea. M-am referit că a fost postată pe contul meu, nu că l-am urcat eu. Nu că l-am postat eu.

Ce se întâmplă între Rebecca și tânărul care apare în videoclip

Tânărul a declarat că nu există nicio relație între el și Rebecca și că nu au mai comunicat și nu s-au văzut de ceva vreme. 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1751/20430854/1/ci-1-18.jpg

Fostul iubit al Rebeccăi: Nu este nicio relație, nu avem absolut nici cea mai mică relație. Nu am comunicat, nu ne-am văzut. Eu sunt ocupat cu alte lucruri, am și eu o fată în viața mea. Nu există ceva între noi doi.

Citește și: Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Întrebați ce cred despre intervenția tânărului, concurenții susțin că nu cred în spusele celor doi, Antoni fiind în continuare de neclintit în fața deciziei sale. Acesta susține că tânărul a sărit în apărarea Rebeccăi, deși a recunoscut că ar fi publicat videoclipul din gelozie.

Antoni: Mi se pare ciudat modul în care omul ăsta a vrut să-i facă rău, să vrea să se răzbune și acum îi ia apărarea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.