Ce a pățit un român care tranzita Bulgaria cu mașina: „Mare atenție, mi s-a reținut talonul”. Greșeala pe care a făcut-o când a cumpărat vigneta

Autor: Diana Bostan

Un șofer român a avut parte de o experiență neplăcută în Bulgaria.

Sursa: Pexels

Un român a relatat pe un grup de vacanțe o experiență neplăcută în timp ce tranzita Bulgaria cu mașina. Iată ce s-a întâmplat!

Românul a povestit că, la vamă, i-a fost reținut talonul și a fost amendat, deși vigneta pentru drumurile din Bulgaria era deja achiziționată și valabilă. Cum a fost posibil acest lucru?

Citește și: Restricții de circulație pe timpul nopții propuse de UE: Șoferii care vor avea interzis să circule de la miezul nopții până la 6 dimineața

Motivul pentru care românului i-a fost reținut talonul și a fost amendat

Potrivit informațiilor transmise de șofer, problema a apărut din cauza unei erori legate de numărul de înmatriculare, care, deși era vizibil pe vigneta electronică, nu fusese înregistrat corect.

Citește și: De la 1 septembrie au intrat în vigoare noile reguli de călătorie cu avionul: Revine obligativitatea transportului de lichide în ambalaje de maximum 100 de mililitri

Românul a relatat faptul că a fost amendat și că i s-a reținut talonul. Acesta susține că vigneta era valabilă, însă numărul de înmatriculare era trecut greșit. Românul a mărturisit că nu a fost singurul care a întâmpinat această problemă.

„Mare atenție cum vă faceți vignetele pe Bulgaria. Aseară mi s-a reținut talonul la vamă și am fost amendat pe motiv că nu am făcut vigneta pe Bulgaria, deși ea era făcută și valabilă.

Cică nu era numărul corect trecut, deși se vedea clar numărul mașinii. Mai erau și alții care au pățit același lucru. De acum înainte o să-mi fac doar vigneta online.”, a relatat românul, pe un grup de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Acesta nu este singurul șofer care a avut parte de neplăceri

Incidentul a fost întâmpinat și de alți șoferi care au trecut prin situații similare, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la achiziția corectă a vignetei pentru Bulgaria. Mesajul șoferului vine ca un avertisment pentru cei care intenționează să tranziteze țara, subliniind importanța verificării corecte a datelor înainte de cumpărarea vignetei.

Citește și: Guvernul României introduce sistemul e-Sigur: Sistemul va ajuta la depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație

Un alt român s-a gândit ca nu cumva problema să fie înlocuirea cifrei ”0” cu litera ”O”, aceasta fiind o eroare des întâlnită.

„Este vorba cumva de litera ”O” în loc de cifra zero, sau invers? Că dacă da...problema

e clară”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.