Denise Rifai, în lacrimi alături de Mona Nicolici! Care este motivul pentru care cele două au plâns în platoul emisiunii “40 de întrebări”

Autor: Diana Bostan

Mona Nicolici a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Kanal D

Mona Nicolici a fost copleșită de emoții în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Iată ce întrebare a făcut-o să lăcrimeze instant!

Fosta prezentatoare de știri Mona Nicolici a fost invitată recent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a avut parte de un moment emoționant care a sensibilizat atât pe ea, cât și pe vedeta Kanal D.

Citește și: Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mona Nicolici și Denise Rifai nu și-au putut stăpâni lacrimile

În timpul emisiunii, Denise Rifai i-a adresat o întrebare cu impact puternic: „Cât de mult vă lipsește tata?”. Această întrebare a atins o coardă sensibilă în sufletul Monei Nicolici, care a avut mereu o relație extrem de apropiată și specială cu tatăl său. Mona Nicolici și-a pierdut ambii părinții, iar dorul de ei este unul nemărginit.

Mona Nicolici, vizibil emoționată, nu a putut să-și stăpânească lacrimile și a răspuns cu sinceritate.

Fosta prezentatoare de știri a mărturisit că îi lipsesc extrem de mult ambii părinți și că acest dor nu va trece niciodată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Citește și: Câți copii are Mona Nicolici și care este ocupația lor? Aceștia împart aceeași pasiune cu mama lor. „Sper doar ca ei să aibă şansa să şi trăiască bine din asta”

„Îmi lipsesc foarte tare amândoi. Nu m-am gândit că o să fie. Îmi lipsesc foarte mult, îmi e foarte dor de ei. Îmi este foarte dor de tata, îmi este foarte dor de mama.

Și cred că asta nu este ceva ce poate să treacă.”, a spus Mona Nicolici, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În fața lacrimilor invitatei sale, Denise Rifai, impresionată de sinceritatea și durerea împărtășită, nu a reușit nici ea să-și rețină emoțiile. Acest moment sensibil a fost unul care a reflectat cât de profundă poate fi dorința de a-i avea aproape pe cei dragi care nu mai sunt.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.