Un adolescent de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărășan. Autoritățile au emis mesaje RO-Alert

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 sep 2024, 08:26

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărășan.

Sursa: Pixabay

Un băiat de 14 ani a fost atacat de un urs marți, 25 septembrie, pe Transfăgărășan. Iată ce spun autoritățile!

Adolescentul în vârstă de 14 ani a fost atacat de urs în zona comunei Arefu, județul Argeș, potrivit unui anunț făcut de ISU Argeș.

Citește și: Doar o minune a salvat-o pe tânăra de 14 ani, însărcinată, din ghearele ursului din Brașov. Declarațiile mamei sunt cutremurătoare: „Nu mai putea fata”

Un băiat de 14 ani a fost atacat de urs pe Transfăgărășan

Potrivit news.ro, autoritățile au emis un mesaj de tip RO-Alert pentru a avertiza locuitorii din zonă cu privire la pericolul reprezentat de prezența animalului sălbatic. La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri și jandarmi montani pentru a asigura securitatea zonei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

”Sesizare de persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 14 ani, atacată de urs în comuna Arefu, pe Transfăgărăşan. În zonă a fost emis mesaj RO-Alert pentru avertizarea populaţiei şi se deplasează pompierii şi un echipaj de jandarmi montani”, a fost mesajul transmis, marţi, ISU Argeş, citat de sursa menționată anterior.

Citește și: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime

Tânărul, care a fost transportat de un autoturism până într-un punct de întâlnire, a fost preluat de paramedicii SMURD. Acesta era conștient și prezenta o rană la brațul stâng. După acordarea primului ajutor, victima a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) care l-a transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament. În prezent, autoritățile monitorizează zona pentru a localiza ursul și a preveni alte incidente.

”Minorul a fost adus cu un autoturism până la un punct de unde a fost preluat de către paramedicii SMURD. Victima este conştientă şi prezintă o plagă la membrul superior stâng. Acesta este preluată de către echipajul SAJ”, a mai transmis ISU Argeș.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.