Virginia este sărbătorita zilei în “Casa iubirii”. Ce mesaj emoționant i-a transmis o fostă concurentă: „Ești câștigătoarea sezonului 3”

Autor: Diana Bostan

Virginia de la ”Casa iubirii” își sărbătorește ziua de naștere.

Sursa: Instagram: Virginia Tistea

Virginia, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la emisiunea "Casa iubirii", își serbează astăzi ziua de naștere, iar mesajele de felicitare din partea fanilor și colegilor nu au întârziat să apară.

Pe contul său de Instagram, Virginia a repostat mai multe mesaje de la susținători și concurenți din emisiune, însă unul dintre cele mai emoționante a venit din partea Ștefaniei, o altă concurentă din sezonul 3 al emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Ce se întâmplă între Roberta și Virginia: „Nu-mi plac oamenii care se dau ceea ce nu sunt”. De la ce a pornit conflictul între cele două concurente din ”Casa iubirii”

Virginia a primit o urare specială din partea Ștefaniei

Ștefania și Virginia au avut o relație apropiată în cadrul emisiunii ”Casa iubirii” și se pare că această relație s-a păstrat și după ce blondina a părăsit show-ul matrimonial.

Fosta concurentă i-a transmis Virginiei un mesaj vocal plin de afecțiune, în care susține că pentru ea, Virginia este câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, fiind în casă încă de la început.

Acest mesaj a fost repostat de Virginia în secțiunea Instastory, iar susținătorii au apreciat legătura strânsă dintre cele două concurente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„La mulți ani, Virginia! Te pupă Ștefi și te iubește. Și să știi că pentru mine ești câștigătoarea sezonului 3. Ai fost acolo de la început și trebuie să rămâi până la final.

Te pup!”.

Virginia este sărbătorita zilei în ”Casa iubirii”

Virginia este sărbătorita zilei în "Casa iubirii", iar alături de urările primite de la susținători, ea a fost surprinsă și de mesajele pline de afecțiune venite din partea colegelor sale din competiție.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față în privința Virginiei. Ce s-a întâmplat cu concurenta după venirea Biancăi în casă: „De ce nu te mai duci s-o iei în brațe?”

Printre acestea se numără și Teodora, care i-a transmis un mesaj emoționant: „La mulți ani, fată frumoasă! Să vezi întotdeauna partea bună în orice situație întâmpini și să fii mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum îi stă bine unei femei puternice ca și tine! Te îmbrățișez cu mare drag!”

Mesajele calde și sprijinul primit de Virginia arată cât de apreciată este de colegii și fanii săi, fiind un moment special pentru ea în competiția "Casa iubirii".

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.