EXCLUSIV | Când va naște Geta Sterp? Sora ei, Ileana Sterp, a dezvăluit cum este viața cu doi copii, dar și cum stau cu pregătirile de nuntă Iancu și Denisa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 sep 2024, 11:46

Ileana Sterp a intrat prin apel video în cadrul emisiunii ”Follow us”

Sursa: KANAL D

Ileana Sterp, una dintre cele mai apreciate figuri din mediul online, a intrat în direct prin apel video în cadrul emisiunii "Follow Us", unde a împărtășit detalii din viața sa de zi cu zi, dar și din familia Sterp.

Ileana Sterp a dezvăluit cum gestionează viața de mamă cu doi copii. Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit când va naște sora ei, Geta, dar și când va avea loc nunta fratelui ei mai mic, Iancu Sterp.

Citește și: Mama Geta a dat cărțile pe față! Care este, de fapt, relația dintre mama și logodnica lui Culiță Sterp: „Aș putea spune multe despre ea”

Cum se descurcă Ileana Sterp cu doi copii

Ileana Sterp a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Follow us” faptul că se trezește în fiecare zi în jurul orei 6:00, deoarece cel mic este destul de matinal. Cât despre creșterea celor doi copii, sora lui Culiță Sterp a menționat că soacra ei o ajută foarte mult, iar soțul, atunci când este acasă, se implică și el destul de mult.

„Cel mai mult mă ajută soacra mea și soțul când e acasă se implică foarte mult. Soacra și cumnata mea mă ajută foarte mult, sunt la trei minute distanță și-n ele am toată baza. Mama este departe, este la 100 de km distanță și este foarte ocupată. Mama nu are atâta răbdare cu copiii.”, a spus Ileana Sterp, la ”Follow us”.

Citește și: Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță”

Un alt moment interesant al interviului a fost când Ileana Sterp a povestit despre reacția sa la aflarea sexului copiilor. Aceasta susține că atunci când a aflat că va avea fetiță a fost puțin dezamăgită, însă acum are parte și de un băiețel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

„Eu când am aflat despre Carla că este fetiță, am fost puțin dezamăgită, îmi doream băiețel.

Dar Dumnezeu a avut grijă de mine și mi-a dat și băiat. Am aflat că este băiețel în ziua în care am născut. Nu am vrut să știu. Nu am cumpărat nimic înainte.”, a mai spus Ileana Sterp, în materialul de mai jos.

Ileana Sterp a dezvăluit când va naște sora ei, dar și când va avea loc nunta lui Iancu Sterp

Cât despre sora ei, Geta Sterp, Ileana a dezvăluit că aceasta va deveni mamă la finalul lunii noiembrie și că așteaptă cu nerăbdare să își întâlnească băiețelul. Cu toate acestea, Ileana a dezvăluit faptul că sora ei își dorea fetiță.

În ceea ce privește nunțile din familia Sterp, Ileana a povestit cu emoție despre nunta mezinului familiei, Iancu, care va avea loc pe 27 octombrie, aceeași zi în care Ileana a avut propria nuntă în 2019.

Citește și: Ce a pățit Ileana Sterp, în timp ce aștepta la Vamă: „ Groaznic! Suntem oameni cu copii mici” Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

„Se însoară mezinul familiei pe 27 octombrie. Este exact ziua în care eu și soțul meu, în 2019, am avut nunta. Așa s-a nimerit, e și aceeași sală. M-au mai sunat în legătură cu multe detalii și mi-a făcut plăcere să-i ajut. Iancu nu este emoționat, mai mult Denisa. Nașii sunt prieteni vechi de-ai lui Iancu, sunt un cuplu fain din Sibiu”, a dezvăluit Ileana Sterp la ”Follow us”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.